Acasă Cronici Acasa (VIDEO)

Acasa (VIDEO)

396
0

Acasa Acasa (VIDEO) Acasa (VIDEO) Acasa 717x1024DreamWorks Animation, o companie cu probleme, incearca sa reediteze succesul de altadata cu productia Home/ Acasa 3D. Comparativ cu ultimele animatii DreamWorks, Home este reusita. Avem parte de o poveste draguta si amuzanta, relativ originala. Cu un vizual de nota 10.

Banuiesc ca cei de la DreamWorks Animation si-au propus sa concureze cu Illumination Entertainment, studioul care va lansa in vara Minionii. Micutzii mov Boov au ceva din personalitatea minioniilor.

Home se inspira din productile Lilo and Stitch, Despicable Me, dar si din ale animatii.

Extraterestii propusi de DreamWorks au corpul bondoc, figurile hotrite, cu ochi stralucitori, sase picioare minuscule si „naricule”, care arata ca niste tentacule situate unde ne-am astepta sa aiba urechile. Trasatura definitorie la Boov este faptul ca isi schimba culoarea in functie de starea afectiva. O nuanta de galben indica teamă (apropo, sunt deseori speriati), rosul e un semn de pericol, iar albastrul este culoarea tristetii.

In Home, DreamWorks Animation transmmite aceleasi mesaje care le-am vazut si la Mr. Peabody & Sherman, punind accentul pe familie si pe ideea acceptarii persoanelor „ciudate” si „diferite” din jurul nostru.

„E un film despre prietenia dintre doua personaje, dar si despre o ciocnire intre culturi, din care in final rezulta o incredibila intelegere si se infiripa o prietenie plina de satisfactie si de frumusete intre Oh si Tip”, explica Tim Johnson, regizorul animatiei Home. (Sursa declaratiei: caietul de presa al productiei Home)

Home este o adaptare a cartii pentru copii The True Meaning of Smekday, semnata de Adam Rex.

 Trailer dublat in romana

„Cind Oh, un inadaptat adorabil de pe alta planeta, ajunge pe Pamint si trebuie sa fuga de propria specie, el leaga o prietenie neasteptata cu o fata aventuroasa pe nume Tip, aflata ea insasi intr-o cautare. Printr-o serie de aventuri comice cu Tip, Oh ajunge sa isi dea seama ca sa fii diferit si sa faci greseli fac parte din a fi om, iar impreuna cei doi descopera adevaratul inteles al cuvintului acasa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here