Acasă Animatia romaneasca „Accidentul”, primul scurtmetraj de animatie produs de Anca Damian

„Accidentul”, primul scurtmetraj de animatie produs de Anca Damian

132
0

Sergiu Negulici, unul dintre cei mai prolifici animatori 3D din industria romaneasca de advertising, regizeaza scurtmetrajul de animatie „Accidentul”, finantat de Centrul National al Cinematografiei (CNC), cu suma de 700.000 lei. Noul proiect cinematografic este realizat la casa de productie Aparte a Ancai Damian. Scenariul este semnat de Sergiu Negulici, Ioana Nicoara si Manuela Marcovici.

„Accidentul este un scenariu inspirat de al Doilea Razboi Mondial. Ca si stil vizual este legat de Splendida Moarte Accident, care este un proiect finantat de CNC, in 2014, ca un fel de continuare fireasca a ceea ce am construit in primul film. Va intra in productie anul viitor”, a declarat Ioana Nicoara pentru proanimatie.ro.

Sergiu a realizat grafica si animatia 3D pentru spoturi ale unor clienti importanti precum Ursus, Pepsi, Energy Holding, Orange Romania si Hollywood Multiplex. De asemenea, Sergiu a facut parte din echipele care au realizat cele doua lungmetraje de animatie regizate de Anca Damian, „Crulic– drumul spre dincolo” si „Muntele Magic”. Regizorul a studiat sculptura la Universitatea Nationala de Arta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here