Afla Cum sa-ti dresezi dragonul. Reteta succesului se afla la DreamWorks Animation

Dragonii s-au intors pe marile ecrane. Lasati orice activitate si mergeti la cinema pentru a vedea cel mai nou film de animatie din franciza Cum sa-ti dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon. Vizual, filmul este impresionant. Tot timpul vizionarii am avut impresia ca vad un CG care tinde spre perfectiune. Cu un lirism specific productiilor clasice, precum Fantasia, How to Train Your Dragon: The Hidden World emotioneaza publicul prezent in sala. Il ajuta foate mult muzica. Are o coloane sonora reusita. Eu l-am ascultat pe Apple Music.

Filmul pune accentul pe vizual si muzica, specific productiilor DreamWorks Animation. O sa revin cu detalii despre cum au realizat acest CG.

Povestea acestui film este simpla. Oamenii se lupta pentru apararea dragoniilor. Este despre prietenie, dragoste si acceptare.

Furia Noptii, dragonul lui Sughiț, fiul conducatorului de pe insula Berk, intalneste dragostea vietii lui – Furia Luminii 🙂 Scenele cu ei, inspirate din productile clasice, precum Pisicile aristocrate si Doamna si vagabondul, readuc cliseele despre curtare in animatia clasica Disney si din alte productii. Furia Noptii este un Thomas O’Malley modern. Nnu este Jaune Tom din Parisul vesel/ Gay Purr-ee. Nu prinde socicei pentru Furia Luminii 🙂 Dar are ceva din personalitatea lui.

Dean DeBlois, regizorul filmului de animatie, are experienta in domeniul animatiei. Acesta a creat personaje la studiourile Disney.