Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Alexandra Balan a participat la realizarea lungmetrajului de animatie britanic Ethel &...

Alexandra Balan a participat la realizarea lungmetrajului de animatie britanic Ethel & Ernest

144
0

Alexandra Balan, animation assistant la studioul de animatie Lupus Films din Londra, a participat la realizarea lungmetrajului de animatie Ethel & Ernest.

Filmul este inspirat dupa cartea ilustrata Ethel & Ernest, de Raymond Briggs, cel care a scris The Snowman.

„Ethel & Ernest este povestea parintilor lui Raymond Briggs. Este povestea vietii lor intre anii ’30-’70 si reactiile lor fata de evenimentele secolului 20, al doilea razboi mondial, ratiile de dupa razboi, aterizarea pe luna, etc. Este vorba despre relatia lor ca oameni si ca o familie. Este super emotionant”, precizeaza Alexandra Balan pentru proanimatie.ro.

Lungmetrajul de animatie Ethel & Ernest este realizat la Lupus Films, cunoscutul studio care a realizat sezonul 2 la serialul de animatie The Hive pentru Disney Junior.

O sa fie lansat pe marile ecrane din Marea Briatanie in luna octombrie. BBC il difuzeaza de Craciun.

Jobul Alexandrei este de animation assistant. „Eu am desenat the inbetweens, adica cadrele dintre key drawings, care descriu miscarea personajelor”

In prezent, romanca lucreaza la scurtmetrajul de animatie We’re Going on a Bear Hunt, o adaptare dupa cartea lui Michael Rosenpentru. Este pentru BBC – pentru sarbatorile de iarna.

Alexandra locuieste in Marea Britanie. A studiat ilustratie si graphic design la Coventry University. Are un master in animatie de personaje la Central Saint Martins din Londra. Din luna februarie lucreaza la studioul Lupus Films.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here