Acasă Animatia romaneasca Alexei Gubenco regizează scurtmetrajul de animație “Arabesque” 3D Stereoscopic

Alexei Gubenco regizează scurtmetrajul de animație “Arabesque” 3D Stereoscopic

34
0

Alexei Gubenco regizează scurtmetrajul de animație “Arabesque” 3D Stereoscopic Alexei Gubenco regizează scurtmetrajul de animație “Arabesque” 3D Stereoscopic Alexei Gubenco ArabesqueArabesque este o poveste veselă cu un duh, cu multă… magie, spectacol și personaje memorabile, precum un alchemist tocilar, îndrăgostit și animalul său de companie, o maimuță deșteaptă, dar geloasă”, a declarat Alexei Gubenco.

Noul proiect de animație este finanțat de Centrul Național al Cinematografiei (CNC) cu suma de 525,574 lei.

Gubenco a declarat că acum se ocupă de înregistrarea dialogurilor pentru scurtmetraj. A finalizat storyboard și decorurile. De asemenea, a refăcut rigurile pentru principalele personaje. În două săptămîni o să înceapă lucrul la animație.

Scurtmetrajul lui Gubenco, “Marile speranțe” a obținut mai multe distincții, între care: premiul „Ion Truică” în cadrul celei de a XII-a ediții a CineMAiubit, premiul Cinemagia la Anim’est 2008, premiul pentru animație al Uniunii Cineaștilor din România (UCIN) 2008 și desemnarea ca Cel mai bun scurtmetraj de animație al festivalului Euroshorts din Polonia (2009).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here