Acasă Stiri Alice și Lewis continuă aventura cu noi episoade la Boomerang!

Alice și Lewis continuă aventura cu noi episoade la Boomerang!

219
0

Începând de luni, 5 iulie 2021, ora 20:00, fanii serialului „Alice și Lewis” se vor bucura de noile întâmplări în Țara Minunilor. Sezonul 1 continuă, iar cei doi prieteni vor întâlni noi provocări în ținutul magic.

Cine sunt Alice și Lewis?
Alice, în vârstă de 6 ani, este o fetiță strălucitoare care așteaptă doar o nouă oportunitate de a se juca. Într-o zi, când nu avea mare lucru de făcut, descoperă Țara Minunilor! Din acel moment, eroina, însoțită de iepurele magic, Lewis, cunoaște o lume plină de culoare plină de creaturi magice. Cu toate acestea, micuța Alice merge și la școală, unde are alți prieteni. Lui Alice îi place să meargă în ținutul magic și să facă echipă cu Lewis și ceilalți prieteni ai ei, chiar dacă asta înseamnă să se lupte cu regina cea furioasă. Fiecare episod presupune o vizită în Țara Minunilor, unde Alice întâlnește noi provocări alături de Lewis, confruntându-se cu regulile și convențiile nebunești, excentrice, care domnesc în acest Regat paralel.

Ce aventuri îi așteaptă pe cei doi prieteni?
Alice decide să ia parte la competiția pentru gardianul unui ceas important din Țara Minunilor. Concurentul ei va fi … Lewis! Pentru a câștiga, trebuie să-i convingă pe ceilalți locuitori din acest ținut ciudat. În mod neașteptat, fata va câștiga primul loc, dar va fi capabilă să se descurce la fel de bine precum o făcea Lewis cândva?

Premiera noilor episoade din „Alice și Lewis” va avea loc luni, 05 iulie 2021, de la ora 20:00, la Boomerang și continuă zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here