Acasă Animatia romaneasca Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude – Secretul Caracatitei (VIDEO)

Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude – Secretul Caracatitei (VIDEO)

322
0
|
|

animatia la videoclipul ‪#‎suiepaparude‬ este realizata de Alin-Adnan Vasile Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude - Secretul Caracatitei (VIDEO) Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude – Secretul Caracatitei (VIDEO) 10151560 4307860671220 1758483040 n

Alin-Adnan Vasile, cunscut ca freelancer designer din Timisoara, a regizat animatia la videoclipul ‪Suie Paparude – Secretul Caracatitei.

REEAnimation a realizat un joc pentru tablete si mobile, inspirat din ultimul clip al trupei Suie Paparud – Secretul Caracatitei- , care a fost publicat astazi in Apple Store. Au fost preluate citeva animatii din clip, convertite si transformate in joc.

Studioul de animatie REEAnimation din Tirgu Mures s-a ocupat de trecerea videoclipului in format 3D Stereoscopic.

Clipul a fost realizat in 3 luni, urmind un proces similar cu cel al productiei de grafica pentru jocuri – video games. „M-am inspirat din jocurile sprite based, DOS cit si din arcade si console. Asa ca a fost ceva natural sa urmeze un curs similar cu dezvoltarea de grafica pentru acele jocuri. Dupa identificarea si stabilirea scenariului s-au creat personajele vectorial cu animatii simple cadru cu cadru. Backgroundurile – vectorial pentru uz ulterior. Personajele sunt compuse in stringuri de animatii la fel ca la un joc si apoi animate cu keyframes”, precizeaza Alin-Adnan Vasile pentru animatinmagazine.eu.

„Altfel a fost distractiv, povestea e destul de simpla si am incercat sa inghesuim cit mai multe referinte”, a adaugat regizorul.

animatia la videoclipul ‪#‎suiepaparude‬ este realizata de Alin-Adnan Vasile Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude - Secretul Caracatitei (VIDEO) Alin-Adnan Vasile a regizat videoclipul ‪Suie Paparude – Secretul Caracatitei (VIDEO) 10437080 4307860591218 1716198216 n

Alin-Adnan Vasile lucreza de 10 ani in ilustratie, animatie si design. Este un freelancer designer din Timisoara, interesat de tot ce are legatura cu acest mediu, de la print si identitate pina la video si interactiv. El este omul care aduce la viata, vizual vorbind, TMBase, ShortsUP, Future Shorts RO, Centru Cultural Francez din Timisoara, etc.

De asemenea, Alin este co-organizator de evenimente la Setup Venue, si VJ la party-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here