Acasă Stiri Angry Birds 2 – mai furioase si mai comice ca oricand!

Angry Birds 2 – mai furioase si mai comice ca oricand!

296
0

Vineri, 9 august 2019, se lanseaza animatia „Angry Birds 2”, cu avanpremiere incepand din 3 august a.c.. Una dintre cele mai asteptate aparitii cinematografice ale verii, productia Sony Pictures promite o distractie memorabila, pentru intreaga familie.

In anul 2016, se lansa „The Angry Birds Movie”, care avea sa devina una dintre cele mai mari francize de divertisment, fiind lider de box-office in 54 de tari, cu incasari totale de 352 milioane de dolari. Descarcat de peste patru miliarde de ori, jocul omonim, dezvoltat de Rovio Entertainment, este si cea mai populara aplicatie din istorie. Si iata ca, trei ani mai tarziu, producatorul Cohen (care a realizat si „Despicable Me”) duce aventura mai departe in „Angry Birds 2„, spre bucuria fanilor de toate varstele, din toata lumea.

angry birds 2 - mai furioase si mai comice ca oricand! Angry Birds 2 – mai furioase si mai comice ca oricand! Angry Birds 2

Oare ce mai pun la cale năstrușnicii Red, Chuck, Bombă & Co.?

Pe Insula Păsărilor, bătălia între înaripate și porci atinge proporții apocaliptice. Războiul pare a fi veșnic și nimic nu va domoli spiritele dintre cele două tabere. Până când o nouă insulă se întrevede la orizont și așa se trezesc nevoite să facă pace, ba chiar să se alieze în lupta cu inamicul comun. Dar este oare posibil ca foștii dușmani să devină fârtați, cu adevărat? Misiunea se anunță dificilă, iar planurile sunt mărețe, dar lipsesc cu desăvârșire. Distracția este, în schimb, asigurată: animația promite surprize și umor… să ne meargă fulgii de râs!

Pornind de la un scenariu de Peter Ackerman, animația Sony Pictures este regizată de Thurop Van Orman (care are două nominalizări la premiile Emmy) și va rula în format 3D, în versiunea subtitrată și respectiv dublată în limba română. În engleză dau voce personajelor actorii Jason Sudeikis, Josh Gad (nominalizat la premiile Tony, Drama League și Astaire), Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny McBride, Peter Dinklage, Zach Woods, Dove Cameron, Lil Rel Howery, Beck Bennett, Nicki Minaj, Brooklynn Prince. Dublajul în limba română este realizat de studioul Ager Film, în regia Ancăi Sigartău și cu interpretarea actorilor Ioan Ionescu-Andrei, Șerban Pavlu, Costin Gabriel, Viorel Ionescu, Marius Chivu, Mihaela Tatu, Andreea Grămoșteanu, Dana Marineci, Bogdan Tudor, Alexa Badea, Victor Nepot, Sasha Condruț, Matei Tiron, Cătălin Babliuc, Mihai Bisericanu, Smaranda Caragea, Ciprian Cojenel, Adina Lucaciu, Florian Ghimpu, Carmen Lopăzan, Cristi Simion, Tiron Valentino, Dani Voinea ș.a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here