Armura de Jad – noua tânără eroină de la Cartoon Network

Antrenează-ți abilitățile KUNG-FU alături de Armura de Jad – noua tânără eroină de la Cartoon Network
PREMIERA SERIALULUI PE 15 FEBRUARIE, LA CARTOON NETWORK ROMÂNIA

Alătură-te supereroinei de kung-fu, Armura de Jad și Besticonilor, în aventurile lor pline de acțiune, fii alături de aceștia pe măsură ce se luptă cu o bandă de răufăcători și navighează prin încercările imprevizibile ale vieții de adolescent.

Centrată pe o eroină adolescentă, iubitoare de arte marțiale, noua comedie-acțiune animată, Armura de Jad, consolidează angajamentul pe care Cartoon Network și l-a asumat – de a difuza mai mult conținut dedicat fetelor din întreaga lume.
Misticul Armură de Jad este un supererou legendar. Când Lan Jun învață anticele secrete ale familiei sale – și când află că e rândul ei să fie Armura de Jad – rămâne surprinsă de propriul destin pe care nu l-ar fi intuit niciodată! Cu ajutorul prietenilor săi, Theo și Alisha, și al celor patru mistici Besticoni, ce acompaniază armura, Lan Jun este prinsă într-o serie de aventuri pline de acțiune. Zi de zi, aceasta trebuie să se lupte cu o bandă de răufăcători, cât și cu încercările reale ale vieții de adolescent. Concentrate pe prietenie și dinamica de familie, episoadele seriei prezintă o poveste dinamică, jucăușă și vioaie, presărată cu bătălii kung-fu uimitoare, ieșite din comun.

Alătură-te Armurii de Jad, cunoaște-i pe Besticoni și luptă contra răufăcătorilor!
Premiera noilor episoade din sezonul unu are loc Miercuri, 15 Februarie, la 15:55

Difuzat de luni până vineri, la Cartoon Network, de la 15:55.

Despre Cartoon Network
Cartoon Network este programul exclusiv pentru copii și familie din cadrul Warner Bros. Discovery și reprezintă totodată rețeaua numărul 1 la nivel mondial de seriale de animație. Cartoon Network reprezintă contrastul dintre o moștenire bogată de personaje și o listă de creativi cu un stil unic de a spune povești. Cartoon Network prezintă conținut original din studiourile Cartoon Network, Warner Bros. Animation și nu numai, care include serii animate de succes fulminant precum Ben 10, Craig și Dumbrava, Steven Universe, Haideți, Tineri Titani! și multe altele. Sub sloganul Redesenează-ți lumea, angajamentul extins al Cartoon Network în materie de conținut se adresează întregului spectru de copii și familii, inclusiv preșcolarilor, tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani și familiilor care covizionează.

Noile seriale care urmează să apară, precum Gremlins, Jade Armor, Insula Dramei Totale, Unicorn: Warriors Eternal, precum și o serie de filme live-action vor cuprinde o linie de programe pentru copii și familie cuprinzătoare pe Cartoon Network și HBO Max, oferind peste 300 de ore de conținut original. Văzută în peste 185 de țări și în 33 de limbi, biblioteca istorică a Cartoon Network poate fi vizionată în format streaming și pe HBO Max.