Acasă Stiri Aventurile bravului print Ivandoe (VIDEO)

Aventurile bravului print Ivandoe (VIDEO)

78
0

Trebuie sa vedeti noul serial de animatie produs de Cartoon Nework 🙂 Creatorii Uimitoarea lume a lui Gumball, animatorii danezi Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg, au realizat Aventurile bravului print Ivandoe. Serialul are 10 episoade a cate 3 minute. Este despre aventurile unui print al padurii, Ivandoe, si ale prietenului sau, Bert. Este o parodie a romanului britanic Ivanhoe din 1820 de Sir Walter Scott.

Povestile clasice sunt rescrise in stilul Cartoon Network, adaptate special pentru generatia tanara. Este un exercitiu de imaginatie. Realizatorii au renuntat la clisee, la dialoguri emotionale si la expresia finala: „Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Totul este modern, inclusiv vizualul productiei tv. Decorurile din serial sunt filmate. Totul arata ca o macheta pentru un film de papusi. Conform informatiilor oferite de Cartoon Network, materialele folosite la decor sunt naturale, precum iarba si frunzele. Realizatorii au incercat sa creeze imaginea paduriilor scandinave.

Personajele din serial sunt create cu ajutorul tehnicii de animatie 2D.

Christian Bøving-Andersen a declarat intr-un interviu ca s-a inspirat din multe basme, precum cele scrise de Fratii Grimm si Hans Christian Anderson. „Este o combinatie de cultura pop si folclor” (Sursa: interviul oferit de Cartoon Network)

Aventurile bravului print Ivandoe a fost produs in parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat impreuna cu Copenhaga Bombay), avand cofinantare din partea Fondului pentru servicii publice daneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here