Acasă Stiri „Aventurile fraţilor urşi”, un nou serial Cartoon Network

„Aventurile fraţilor urşi”, un nou serial Cartoon Network

1950
0
|||
|||

Aventurile fraților urși (2) "Aventurile fraţilor urşi", un nou serial Cartoon Network „Aventurile fraţilor urşi”, un nou serial Cartoon Network Aventurile frat  ilor urs  i 2 791x1024

Cartoon Network lansează „Aventurile fraților urși”, un noul serial de animație
Noua serie va avea premiera luni, 16 noiembrie, de la 17:25

#ogramadadeursi

Să te integrezi în societate poate fi un lucru dificil…mai ales când ești un urs. Serialul „Aventurile fraților urși” urmărește povestea a trei urși, Grizz, Panda și Ursul Polar – trei străini care încearcă din răsputeri să își găsească locul în societatea umană și dacă, în acest demers, reușeșc să obțină înghetață (sau iaurt înghețat), cu atât mai bine. Indiferent de situație, devine evident că a fi urs într-o lume civilizată și modernă nu este chiar un lucru ușor, așa cum vom vedea în cea mai nouă comedie animată realizată în Studiourile Cartoon Network, „Aventurile fraților urși”, serial ce va avea premiera luni, 16 noiembrie, de la 17:25.

Aventurile fraților urși (1) "Aventurile fraţilor urşi", un nou serial Cartoon Network „Aventurile fraţilor urşi”, un nou serial Cartoon Network Aventurile frat  ilor urs  i 1 791x1024

Poate că Grizz, Panda și Ursul Polar nu știu prea multe despre lumea modernă, dar asta nu îi oprește să devină adevărați maeștri atunci când vine vorba de fotografiile de tip selfie, mâncare servită direct din camionetă sau faimă pe internet. Cu toate acestea, ei au încă multe de învățat despre locuitorii din preajma locuinței lor. Grizz, cel mai bătrân dintre urși, își va conduce frații mai tineri, pe Panda și pe Ursul Polar, cu un optimism de neegalat, care îi va duce, cel mai adesea, la un dezastru total. Când se apropie de oraș, cei trei formează o grămadă de urşi (#ogramadadeursi). Grizz este cățărat pe Panda, iar Panda este cățărat pe Ursul Polar care îi poartă în spate indiferent de destinația către care se îndreaptă. În călătoria lor, celor trei urși li se alătură Chole, prietena lor umană, un urs koala faimos, pe nume Nom Nom, și vecinul lor, Charlie.

Lansarea serialului a fost un real succes în Statele Unite şi în Marea Britanie.
În Statele Unite, „Aventurile fraților urși” a ocupat prima poziţie în audienţe, în cadrul lansărilor de seriale din categoria de vârstă copii 2-11 şi 6-11 ani. Animaţia s-a clasat tot pe prima poziţie în categoria băieţi 2-11 şi 6-11 ani. Fiecare premieră „Aventurile fraților urși” a ocupat locul întâi în intervalul în care a fost difuzat în rândul băieţilor.

Aventurile fraților urși (3) "Aventurile fraţilor urşi", un nou serial Cartoon Network „Aventurile fraţilor urşi”, un nou serial Cartoon Network Aventurile frat  ilor urs  i 3

Şi în Marea Britanie, lansarea a avut rezultate remarcabile. În luna septembrie, serialul a ocupat prima poziţie în rândul copiilor, pe toate categoriile de vârstă, şi s-a clasat pe primul loc în rândul serialelor Pay TV.

Creată de câștigătorul premiilor Annie Award, Daniel Chong (Toy Story of Terror!), serialul „Aventurile fraților urși” a fost dezvoltat în Studiourile Cartoon Network, iar seria originală a câștigat premiul “Young Amsterdam Audience Award” în 2014, în cadrul Festivalului de Animație de la Amsterdam. „Aventurile fraților urși” se alătură altor serii de succes dezvoltate în Studiourile Cartoon Network, printre care amintim de serialele „Steven Univers”, „Unchiul Bunic”, „Clarence”, „Un show obișnuit” – serial care a câștigat premiul Emmy – „Să-nceapă aventura” sau „Haideți, tineri titani!” – toate atrâgând numeroși telespectatori în fața micilor ecrane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here