Acasă Stiri Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american

119
0

Big Hero 6 Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american Big Hero 6

Filmul de animatie Big Hero 6/ Cei 6 super eroi a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinind incasari de 56,2 milioane de dolari, de vineri pina duminica.

Productia Marvel regizata de Don Hall si Chris Williams, prezinta legatura speciala ce se formeaza intre un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, si un robot urias gonflabil, Baymax, care, impreuna cu un grup de prieteni tehnologizati, lupta pentru apararea orasului San Fransokyo de un complot criminal ce incearca distrugerea metropolei.

Locul al doilea in topul incasărilor de vineri pina duminica din cinematografele nord-americane a revenit peliculei Interstellar: Calatorind prin Univers, regizata de Chris Nolan, cu incasari de 50 de milioane de dolari in primul weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, filmul Interstellar ii poarta pe spectatori intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si le ofera o experienta unica, interstelara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here