Acasă Stiri Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth”

Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth”

147
0
|
|

Boomerang Pet Photo Booth 1 Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth” Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth” Boomerang Pet Photo Booth 1 768x1024Începând de astăzi, îţi poţi transforma animalul de companie într-un star, cu aplicația gratuită „Boomerang Pet Photo Booth”

Acum disponibilă gratuit pe iOS și GooglePlay

Boomerang îi invită pe toți iubitorii de animale de companie să îşi fotografieze prietenii necuvântători și să le personalizeze fotografiile cu elemente grafice distractive, punându-le la dispoziţie o varietate de autocolante cu îndrăgitele personaje Boomerang, cum ar fi Scooby-Doo, Garfield și Bugs Bunny.

“Boomerang Pet Photo Booth” este o aplicaţie de creare de conţinut, care încurajează copiii și părinții să încarce imagini cu animalele de companie, fotografii care mai apoi să poată fi editate şi prelucrate cu ajutorul conţinutului vizual oferit de Boomerang. Variantele de editare sunt nelimitate, oricine poate plasa o zgardă Scooby-Doo câinelui de companie sau chiar da iepuraşului de acasă zâmbetul care l-a consacrat pe Bugs Bunny. Chiar şi utilizatorii care nu au un animal de companie se pot distra cu această aplicație; ei pot alege personajul preferat de la Boomerang, pe care mai apoi să îl personalizeze cu elementele puse la dispoziţie.

Aplicaţia “Boomerang Pet Photo Booth” a fost lansată astăzi. Pentru mai multe informații, vizitați: www.boomerang-tv.ro.

Boomerang Pet Photo Booth 3 Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth” Boomerang a lansat aplicaţia gratuită “Boomerang Pet Photo Booth” Boomerang Pet Photo Booth 3 768x1024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here