Boomerang lansează Yabba Dabba Dinozauri, bazat pe serialul Familia Flintstones

Noul serial de comedie și aventură va avea premiera sâmbătă, 29 februarie, de la ora 10.00, la Boomerang

Yabba-Dabba-Doo! Familia modernă a epocii de piatră se întoarce, Boomerang urmând să lanseze un nou serial de comedie și aventură, Yabba Dabba Dinozauri, bazat pe popularul desen animat Hanna Barbera, The Flintstones.

Yabba Dabba Dinozauri urmărește viața celor mai buni prieteni Pebbles Flintstone și Bamm-Bamm Rubble, copiii lui Fred și Wilma Flintstone și ai lui Barney și Betty Rubble. Împreună cu Dino, animalul lor de companie, un dinozaur credincios, dar puțin nebun, ei luptă împotriva unor noi dușmani, trăiesc aventuri interminabile și interesante, învățând, în același timp, despre viață și despre importanța prieteniilor.

Pebbles și Bamm-Bamm trăiesc în epoca preistorică, în orașul Bedrock, o civilizație modernă din epoca de piatră. Cu toate acestea, ori de câte ori au șansa, le place să se îndrepte spre ținuturile sălbatice din afara orașului, unde mediul înconjurător este la fel de uimitor ca nenumăratele tipuri de dinozauri care trăiesc acolo.

Nu ratați aventurile noi și neașteptate ale lui Pebbles și Bamm-Bamm! Yabba Dabba Dinozauri se lansează la Boomerang, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 10.00, și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică.

 

Despre Boomerang

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).