Acasă Stiri Boomerang va fi rebranduit

Boomerang va fi rebranduit

229
0

Boomerang Boomerang va fi rebranduit Boomerang va fi rebranduit Boomerang 1024x782

Turner rebranduieşte postul de televiziune Boomerang

Campania de rebranding începe în această toamnă în America Latină şi Australia

Boomerang va fi relansat în 2015 şi în Statele Unite, EMEA şi APAC

Turner Broadcasting relansează postul de televiziune Boomerang, al doilea brand major pentru copii din portofoliul companiei. Postul de televiziune se va adresa copiilor şi va încuraja familiile să urmărească împreună programele, care vor conţine atât desene animate clasice, cât şi contemporane. Anunțul a fost facut astăzi de Gerhard Zeiler, preşedintele Turner Broadcasting System International Inc, și de Christina Miller, preşedinte şi director general Cartoon Network, Boomerang si Adult Swim (SUA).
Pornind de la cea mai vastă arhivă de animaţie din lume – din care fac parte producţiile Warner Bros, Hanna-Barbera, Cartoon Network şi MGM – programele Boomerang se vor axa pe desenele animate clasice precum „Tom şi Jerry”, „Looney Tunes”, „Fetiţele Powerpuff” sau „Scooby-Doo”. Alături de acestea, Boomerang va difuza o întreagă serie de noi animaţii contemporane produse de studiouri din toată lumea. De asemenea, postul de televiziune va difuza pentru prima dată conţinut original exclusiv în cele treisprezece ţări în care este prezent.

„Relansarea Boomerang drept cel de-al doilea post de televiziune pentru copii reprezentativ din portofoliul nostru este dovada aprecierii de care se bucură la nivel mondial”, a spus Zeiler. „Suntem extrem de mândri să asistăm la trecerea acestei televiziuni într-o nouă etapă a existenţei sale – având acum un nou aspect şi un nou aer care îi confirmă calitatea şi contemporaneitatea. Acest fapt reprezintă un pas înainte în strategia noastră de a construi mai departe pentru succesul reţelei nostre internaţionale de televiziuni dedicate copiilor”, a precizat Gerhard Zeiler.

Christina Miller a subliniat că „postul de televiziune Boomerang a fost întotdeauna o televiziune pentru toate vârstele, apreciată de toate generaţiile. Vedem acest lucru ca pe o oportunitate unică de a redefini nu numai experiența de a urmări desene animate în familie, dar şi expansiunea la nivel mondial a portofoliului nostru dedicat copiilor şi plasarea acestuia pe toate platformele, alături de Cartoon Network.”

Dincolo de prezența sa în mai mult de 250 de milioane de case, Boomerang va veni cu platforme digitale și mobile noi. Postul de televiziune va beneficia inclusiv o variantă îmbunătăţită a website-ului, care să ofere vizitatorilor o experienţă completă prin activități unice, jocuri și conținut nou. Fanii mai tineri se vor putea bucura de jocuri gratuite adecvate vârstei, în timp ce utilizatorii mai în vârstă pot afla mai multe despre serialele şi personajele lor preferate.

BOOMERANG EMEA:
Boomerang oferă cele mai bune seriale de divertisment clasic și contemporan animat, adresându-se băieților și fetelor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani, dar şi familiilor acestora, aducând acele desene animate pe care le îndrăgeşte întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom şi Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang a localizat servicii în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa, unde este disponibil în 13 limbi, în 56 de țări și în peste 48 de milioane de case.

Boomerang este un brand detinut de Turner Broadcasting System International, Inc – o filială a Turner Broadcasting System, Inc (TBS), o companie Time Warner.

CARTOON NETWORK EMEA:
Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii, precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars, sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Programul explorează subiecte de umor, prietenie, imaginație, acțiune și aventură. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani.

Din momentul lansării, în 1993, Cartoon Network a localizat servicii în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil în 17 limbi, în mai mult de 131 milioane case din peste 70 de țări. Cartoon Network este un brand detinut de Turner Broadcasting System International, Inc – o filială a Turner Broadcasting System, Inc (TBS), o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here