Care-i treaba, doctore? Bugs Bunny și gașca lui vin pe Cartoon Network, în serialul Lumea Looney Tunes!

Începând de luni, 10 ianuarie 2021, ora 14:10, Cartoon Network va difuza serialul Lumea Looney Tunes. Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety și prietenii lor vin pe Cartoon Network cu multă energie și tot felul de întâmplări!

În luna ianuarie, Cartoon Network le-a pregătit celor mici o surpriză – Lumea Looney Tunes! Difuzat zilnic, începând cu ora 14:10, serialul îi prezintă pe unii dintre cei mai vechi prieteni: Bugs Bunny, Sylvester, Tweety și mulți alții. Până acum, serialul animat a fost difuzat pe Boomerang.

Ce vor face personajele?

Daffy şi Porky caută comorile din Templul Păsării-Maimuţă. Marvin Marţianul revendică o planetă „în numele planetei Marte”. Dar, când înfige steagul, se întâmplă ceva neaşteptat. Yosemite Sam se întrece cu Bugs Bunny la skanderbeg.

Când se ia curentul, Bugs Bunny porneşte spre singura casă unde vede lumină: castelul înfricoşător de pe deal. Elmer Fudd încearcă să îl prindă pe Bugs, însă iepurele îl așteaptă cu o surpriză.

Bugs Bunny ar vrea să se dea în tiribombe, dar Yosemite Sam nu îl lasă, pe motiv că e prea scund, aşa că Bugs încearcă să-l păcălească. Sylvester dă de Tweety la zoo, dar nu reuşeşte să-l mănânce din cauza nebuniei din jur.

Premiera serialului pe Cartoon Network va avea loc pe 10 ianuarie, începând cu ora 14:10.
Episoadele vor fi difuzate zilnic.