Cartoon Network a dat undă verde pentru al patrulea sezon Ben 10

Cartoon Network va extinde universul Ben 10 după ce a dat undă verde pentru cel de al patrulea sezon al cunoscutului serial animat. Ben, verişoara sa Gwen si bunicul Max se vor aventura într-unele dintre cele mai populare destinații din lume, cum ar fi: Italia, Japonia și Mexic. Sezonul patru va creşte şi mai mult comunităţile de fani Ben 10 din întreaga lume, prin noi transformări prin care vor trece extratereştrii, dar şi prin luptele pe care Ben le va purta împotriva răufăcătorilor. Ben va descoperi, de asemenea, o cheie specială care îi îmbunătăţeşte calităţile Omnitrixului, „Omni-Kix”, prin care extratereştrii săi vor putea fi alimentaţi în timpul acţiunii. Sezonul patru va avea premiera la nivel mondial începând cu anul viitor.

Cel de-al treilea sezon include noi străini, vehicule și răufăcători, dar şi un personaj nou numit Kevin 11, care este rivalul lui Ben 10. Kevin 11 a dezvoltat Anti-Trix, o versiune personalizată a Omnitrixului, pe care o poate activa pentru a produce versiuni alternative ale extratereștrilor eroici ai lui Ben. Tot în sezonul trei, fanii i se pot alătura lui Ben în expediții din întreaga lume, pe măsură ce el și familia sa urcă la bordul noului Omni-Copter pentru a zbura în Asia, Europa și America de Sud. Sezonul trei va fi lansat luna aceasta în EMEA, în timp ce în S.U.A. și LATAM, premiera va avea loc în februarie, iar în APAC, în martie.

Numai în cel de al treilea trimestru al anului trecut, Ben 10 a fost vizionat de peste 182 de milioane de persoane, printre care 56 de milioane de copii. Animaţia este produsă de Cartoon Network Studios şi creată de Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), avându-l pe John Fang (Mixels, Generator Rex) producător executiv.

Despre Cartoon Network
Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10, Fetiţele Powerpuff, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.