Acasă Stiri Cartoon Network a lansat aplicaţia Adventure Time Puzzle Quest

Cartoon Network a lansat aplicaţia Adventure Time Puzzle Quest

43
0

AdventureTimePuzzleQuest Cartoon Network a lansat aplicaţia Adventure Time Puzzle Quest Cartoon Network a lansat aplicaţia Adventure Time Puzzle Quest AdventureTimePuzzleQuestComunicat de presa:

Aplicația adventure time puzzle QUEST este disponibilă de astăzi în App Store, Google Play și Amazon

D3 Go! și Cartoon Network au anunțat lansarea aplicației Adventure Time Puzzle Quest care este de astăzi disponibilă gratuit în App Store, Google Play și Amazon. Adventure Time Puzzle Quest este un joc puzzle care îmbină caracterul și umorul din serialul animat cu elemente grafice inedite.

Dezvoltată de WayForward în parteneriat cu Cartoon Network, utilizatorii se pot alătura lui Finn, Jake și prietenilor lor în minunata călătorie prin tărâmul Ooo, unde trebuie să țină piept inamicilor care vor ataca din toate părțile. Aplicația aduce în prim-plan experiențe de tip puzzle, lupte uimitoare și multiple probe de curaj care vor oferi posibilitatea de a debloca ablilități neașteptate. Utilizatorii trebuie să își aleagă personajul preferat „Să-nceapă aventura” și să îndeplinească misiunile zilnice pentru a câștiga premii uimitoare. În fiecare săptămână, fanii vor vor avea parte de noi aventuri.

„Suntem încântați că noua aplicație Puzzle Quest este acum disponibilă și că orice fan poate petrece clipe de neuitat în uimitoarea lume «Să-nceapă aventura»”, a declarant Peter Andrew, Vice Preşedinte Publishing D3 Go!.

„Jocurile au fost întotdeauna o parte integrată a seriei «Să-nceapă aventura» cu ajutorul cărora fanii au acces la experiențe noi și diferite, astfel încât să fie mereu conectați cu marca”, a spus Pete Yoder, Vice Președinte Cartoon Network Enterprises. „Bazându-ne pe relația de succes cu D3 Go!, compania care a dat naștere și aplicației Adventure Time Card Wars, suntem încântați să creăm un nou joc, Adventure Time Puzzle Quest, cu ajutorul căruia putem aduce o experiență de neuitat fanilor, combinând elementele definitorii ale francizelor”, a mai adăugat acesta.

Creată de Pendleton Ward și produsă în Studiourile Cartoon Network, sezonul șase din seria „Să-nceapă aventura” este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Noi episoade din această serie pot fi urmărite din 28 septembrie, de luni până vineri, de la 19:20 la Cartoon Network. Pentru detalii suplimentare despre aplicația Adventure Time Puzzle Quest, puteți vizita website-ul www.adventuretimepuzzlequest.com.

Despre D3 Go!
D3 Go! Este un editor și un producător de jocuri video de top. D3 Go! își propune să creeze cele mai interesante experiențe pentru jucători și sprijină acest lucru pe toate platformele de jocuri și pe toate dispozitivele mobile. D3 Go! este o marcă of D3Publisher of America Inc. cu sediul în Los Angeles, Calofornia. Pentru mai mutle informații, puteți vizita website-ul www.d3go.com.

Despre Cartoon Network:
Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here