Acasă Stiri Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a seriei Fetițele Powerpuff!

Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a seriei Fetițele Powerpuff!

2706
0
||
||

BLOSSOM cartoon network dezvăluie noua înfățișare a seriei fetițele powerpuff! Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a seriei Fetițele Powerpuff! BLOSSOM 521x1024O NOUĂ ÎNFĂȚIȘARE A SERIEI FETIȚELE POWERPUFF!

Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a îndrăgitei serii animate, Fetițele Powerpuff!

Noua serie va debuta la nivel mondial în 2016

Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a îndrăgitelor personaje Blossom, Bubbles și Buttercup, eroinele noii serii de desene animate, Fetițele Powerpuff. Seria nouă le prezintă pe fete jonglând între școală și salvând lumea înainte de ora de culcarea. Animaţia va avea premiera la nivel global în 2016 și va include episoade noi cu o grafică nouă, produsă în Studiourile Cartoon Network, precum și un program complet de licențe care va fi disponibil în toate regiunile. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Cartoon Network în cadrul Licensing Expo 2015 din Las Vegas.

La evenimentul Cartoon Network Enterprises din cadrul Licensing Expo 2015, care reunește întreaga industrie de televiziune, au fost prezenți și actorii care au dat voce îndrăgitelor personaje: Amanda Leighton (Blossom), Kristen Li (Bubbles), Natalie Palamides (Buttercup) și Tom Kenny (Povestitorului/Primarului).

BUBBLES cartoon network dezvăluie noua înfățișare a seriei fetițele powerpuff! Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a seriei Fetițele Powerpuff! BUBBLES 906x1024 Noua serie îl va avea ca producător pe Nick Jennings, câștigător al premiului Emmy pentru seria animată Cartoon Network, „Să-nceapă aventura”, iar co-producător va fi Bob Boyle, creatorul seriei Wow! Wow! Wubbzy!. Această serie reunește o echipă de creație alcătuită dintr-un grup de artiști talentați și scriitori, mulți dintre ei au crescut odată cu seria originală „Fetițele Powerpuff” și se identifică atât cu personajele, cât și cu întreg serialul.

„Este minunat să vedem cum acest serial naşte pasiune și un spirit crativ”, a spus Rob Sorcher, Chief Content Officer. „Suntem convinși că fanii de toate vârstele vor aprecia acest nou trio care va salva lumea înainte de ora de culcare”, a adăugat acesta.

Pentru a susține lansarea la nivel global din 2016, Cartoon Network a semnat parteneriate de licențiere pentru a crea un program complet de produse de larg consum pentru această franciză. Spin Master va crea o linie completă de jucării de pluș, figurine, păpuși, dar și alte jucării care vor fi disponibile din septembrie 2016. În plus, în septembrie 2016, în America de Nord, Penguin Young Readers Group va lansa o colecție de cărți bazată pe aventurile celor trei eroine, iar Disguise Inc. va lansa în aceeași perioadă o colecție de costume, jucării și accesorii pentru copii și adulți.

BUTTERCUP cartoon network dezvăluie noua înfățișare a seriei fetițele powerpuff! Cartoon Network dezvăluie noua înfățișare a seriei Fetițele Powerpuff! BUTTERCUP 844x1024Fetițele Powerpuff este una dintre cele mai de durată serii Cartoon Network. Creată de Craig McCracken, seria a fost lansată în 1996. Cele 78 de episoade au câștigat două premii Emmy, au primit cinci nominalizări și nenumărate premii de animației. De asemenea, seria a dat naștere unui film de lung metraj Warner Bros, care a fost lansat în 2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here