Acasă Stiri Cartoon Network lansează aplicația mobilă „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Rainbow Ruckus”

Cartoon Network lansează aplicația mobilă „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Rainbow Ruckus”

266
0

GumballRR-powerups-4 Cartoon Network lansează aplicația mobilă „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Rainbow Ruckus” Cartoon Network lansează aplicația mobilă „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Rainbow Ruckus” GumballRR powerups 4 1024x576ACUM DISPONIBILĂ ÎN APP STORE ȘI GOOGLE PLAY

Cartoon Network a lansat aplicația Rainbow Ruckus – cea mai nouă aplicație mobilă inspirată din seria animată Uimitoarea lume a lui Gumball. Rainbow Ruckus oferă copiilor șansa de a deveni pisica albastră energică și fără frică, Gumball, care este întotdeauna ajutat de Darwin, peștișorul său de companie și, totodată, cel mai bun prieten. Împreună, cei doi prieteni trebuie să salveze orașul Elmore de Gelozie, o manifestare a monstrului cu ochii verzi, a cărei misiune este să fure curcubeul de pe cer.

Noua aplicație Rainbow Ruckus se concentrează pe Gelozie, care vrea să se răzbune stârnind haos în ciudatul oraș Elmore. Gelozia, care poate să ia orice formă, a pus stăpânire pe locuitorii orașului și îi forțează pe aceștia să o ajute să fure curcubeul și să îl depoziteze în vizuina ei, în conductele de sub orașul Elmore. În cele treizeci de nivele, jucătorii trebuie să îi ajute pe Gumball și Darwin să oprească planul rău al Geloziei și să repună curcubeul la locul său, deasupra orașului Elmore. Copiii se pot distra cu Gumball și trebuie să îl ghideze prin sistemul de canale al orașului, să deblocheze conductele de canalizare, să elibereze locuitorii orașului de sub vraja Geloziei și să încerce din răsputeri să aducă curcubeul sus pe cer.

Produsă în Marea Britanie, seria Uimitoarea lume a lui Gumball combină ingenios acțiunea live cu grafica animată 2D și 3D și ilustrează minunatele aventuri ale pisicii energice și fără frică – Gumball – și trăsnita sa familie, familia Wattersons. Seria este creată de Ben Bocquelet și îi are pe Sarah Fell ca producătorul executiv și pe Mic Graves ca regizor.

Seria Uimitoarea lume a lui Gumball poate fi urmărită de luni până vineri, de la 17:45, numai la Cartoon Network.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here