Cartoon Network lanseaza „The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe”, un nou serial original

Cartoon Network a anunțat astăzi lansarea unui nou serial de comedie, „The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe„, care va fi difuzat în regiunea EMEA la sfârșitul acestui an. Detaliile au fost dezvăluite de Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA Kids & International Kids Strategy, în timpul deschiderii de la Cartoon Business din Belfast.

BertCreat de animatorii danezi, Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg (care au lucrat şi pentru serialul “Uimitoarea lume a lui Gumball”), serialul are zece episoade a câte trei minute şi îl urmărește pe tânărul prinț al pădurii, Ivandoe, care este trimis de tatăl său, The Mighty Stag, în căutarea penei magice de aur care aparţinea temutului regelui Eagle. Însoțit de tovarăşul lui loial, o pasăre mică, numită Bert, Ivandoe porneşte în aventură, descoperind de-a lungul drumului locuri noi și misterioase, dar și de creaturi deosebite.

Serialul a fost produs în parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat împreună cu Copenhagen Bombay) şi cofinanţat de Fondul pentru servicii publice daneze. Cartoon Network va lansa producţia online, ca piesă digitală interactivă, alături de difuzarea liniară, încurajând fani și animatori să se alăture lui Ivandoe și Bert în călătoria lor, pentru a debloca noi episoade. Este pentru prima dată când Cartoon Network EMEA a dezvoltat și lansat un serial nou în acest mod.

IvandoePatricia Hidalgo a spus: „Ivandoe este un proiect cu adevărat interesant, realizat de o echipă de creație extrem de talentată, având şi sprijin din partea Fondului de Servicii Publice Danez. Povestea a venit cu oportunitatea de a introduce acest nou IP într-un mod cu totul nou, cu o serie de elemente digitale interactive, care le vor permite copiilor să cunoască personaje amuzante. Suntem nerăbdători să vedem reacţia fanilor Cartoon Network.”

Christian Bøving-Andersen și Eva Lee Wallberg au adăugat: „A fost atât de distractiv să lucrăm cu Cartoon Network și Sun Creature Studio şi să transformăm o mică idee apărută în Londra în zece episoade produse la Copenhaga. Suntem foarte fericiti si mândri de rezultat si sperăm ca celor mici să le placă serialul atât de mult cât ne place şi nouă.”

 

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.