Acasă Stiri Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO)

Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO)

1511
0
||||
||||iMUNICH

Cartoon Network îi aduce pe fanii “Să-nceapă aventura” mai aproape de Marceline, Regina Vampir, cu mini-seria “Originile lui Marceline”

Premiera este programată sâmbăta aceasta, de la 16:00, la Cartoon Network.

Marceline _Să-nceapă aventura (1) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Marceline  S   nceap   aventura 1 1024x576

Tărâmul Ooo este din nou în centrul atenției. De această dată, Cartoon Network prezintă trecutul complicat și enigmatic al unuia dintre cele mai misterioase personaje, Marceline, Regina Vampir. „Originile lui Marceline”, o călătorie în opt părți prin jurnalul lui Marceline, Regina Vampir, este cea mai nouă mini-serie marca „Să-nceapă aventura”, serie câștigătoare a numeroase premii BAFTA și Emmy. Telespectatorii vor avea ocazia descopere trecutul misterios al lui Marceline, sâmbătă, 26 martie, de la 16:00, la Cartoon Network.

Marceline, Regina Vampir, este un vampir care dorește să renunțe la substanţa roşie care o tentează atât de mult, dar poate, oare, Prințesa Gumiță să găsească un leac pentru asta? În tot acest timp, inamicii mai vechi ai lui Marceline se întorc din trecutul ei, dar, oare, ce pun ei la cale? Ce ar avea de câștigat? Din fericire, Marceline poate să se bazeze mereu pe ajutorul lui Finn și Jake, care o vor apăra de inamicii ei nemuritori, totuși, de această dată, mizele vor fi mult mai mari!

Marceline _Să-nceapă aventura (2) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Marceline  S   nceap   aventura 2 1024x576

Marceline _Să-nceapă aventura (3) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura” (VIDEO) Marceline  S   nceap   aventura 3 1024x576

O fabulă modernă, câștigătoare a numeroase premii Emmy și BAFTA, seria animată „Să-nceapă aventura” a devenit un succes global încă de la premieră, în 2010, și atrage milioane de telespectatori, copii și adulți deopotrivă. Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Finn și Jake, care se confruntă cu locuitorii plini de culoare ai magicului tărâm Ooo. Creat de Pendleton Ward și produs în Studiourile Cartoon Network, sezonul șapte al seriei „Să-nceapă aventura” este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar noi episoade vor putea fi urmărite în România din 28 martie, de la 19:20.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here