Acasă Stiri Cartoon Network – pe primul loc în preferinţele băieţilor

Cartoon Network – pe primul loc în preferinţele băieţilor

514
0
|
|

Cartoon Network – pe primul loc în preferinţele băieţilor Cartoon Network – pe primul loc în preferinţele băieţilor GumballCartoon Network este cel mai urmărit post de televiziune în rândul băieţilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani, depăşind toate celelalte posturi TV din România în septembrie 2012*. 36 la sută din băieţii cu vârsta între 4 şi 14 ani au urmărit în luna septembrie postul Cartoon Network, iar pe parcursul anului 2012 Cartoon Network a fost urmărit lunar, în medie, de 800.000 de băieţi.

Cartoon Network rămâne destinaţia ideală pentru aventură şi distracţie, serialele CN ocupând 17 poziţii în topul celor mai urmărite 20 de programe pentru băieţi în luna septembrie.
Copiii sunt atraşi de programele variate, care îmbină aventura, comedia, acţiunea şi serialele clasice de animaţie – trăsătură specifică postului Cartoon Network. În septembrie, copiii din România au urmărit seriale noi precum Uimitoarea lume a lui Gumball (comedie), care a înregistrat o cotă de piaţă de 25.0% în rândul băieţilor, Să-nceapă aventura (aventuri) – 23.0%, dar şi seriale clasice ca Ben 10 şi echipa extraterestră (acţiune) – 24.3%, sau Beyblade Metal Masters (acţiune) – cu 18.0% cotă de piaţă în rândul băieţilor. Serialele originale Cartoon Network sunt, de asemenea, printre preferatele băieţilor cu vârsta între 4 şi 14 ani: comedia Nevăstuica a înregistrat luna trecută 23.3% market share.

Lista premierelor de succes Cartoon Network continuă, iar ultimele luni ale anului vor aduce noi sezoane din Generator Rex (acţiune), Tinerii justiţiari (acţiune), Un show obişnuit (comedie), Lanterna verde (aventuri) şi Uimitoarea lume a lui Gumball – comedia care a obţinut 16 premii internaţionale de la lansarea din 2011 şi până acum.

*Toate datele se referă la perioada 1-30 septembrie 2012 şi se bazează pe datele oferite de Kantar Media pe grupa de vârstă 4-14 ani, băieţi, mediul urban, intervalul orar 07:00 – 21:59.

Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe CartoonNetwork.ro.
Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here