Cartoon Network – recomandari pentru luna aprilie 2016

FETIȚELE POWERPUFF
Premiera: sâmbătă, 23 aprilie, de la 08:45
Difuzare: în fiecare sâmbătă și duminică, de la 08:45

Sezon NOU

Blossom, Bubbles și Buttercup, cunoscute ca Fetițele Powerpuff, sunt trei fetițe cu o misiune importantă: să salveze lumea înainte de ora de culcare. Împreună protejează orașul Townsville de răufăcători ca Mojo Jojo, Fuzzy Lumpkins, Sedusa, Gașca Cangrenă și mulți alții.

Fetițele Powerpuff

Să jongleze între școală, teme și luptele regulate cu răufăcătorii, nu este tocmai o sarcină ușoară, dar Blossom, Bubbles și Buttercup sunt pregătite pentru orice, oricând. Înarmate cu super-puteri și cu prieteni de nădejde precum primarul orașului Townsville sau profesorul Utonium, Fetițele Powerpuff salvează întotdeauna lumea înainte de ora de culcare.

 

Ninjago Maeștrii Spinjitzu

NINJAGO: MASTERS OF SPINJUTZU
Premiera: vineri, 8 aprilie, de la 14:35
Difuzare: în fiecare vineri, de la 14:35

Episoade NOI

Cândva, universul Ninjago a fost un adevărat paradis, dar acum este sub asediul forțelor răului și doar Kai, Jay, Cole și Zane pot lupta împotriva răufăcătorilor pentru a salva lumea.

Dar, de această dată, cei patru ninja trebuie să fie mai precauți ca niciodată pentru că, în realitate, nimic nu mai este așa cum știau ei.

 

Dramă Totală Cursa ColosalăDRAMĂ TOTALĂ: CURSA COLOSALĂ
Premiera: luni, 18 aprilie, de la 20:45
Difuzare: de luni până vineri, de la 20:45

Episoade NOI

Probe complicate, o călătorie în jurul lumii contracronometru și un premiu în valoare de un milion de dolari, acestea sunt doar câteva din ingredientele pentru o „cursă colosală”.
18 echipe călătoresc în jurul lumii în încercarea de a ajunge la linia de sosire pentru a câștiga marele premiul de un milion de dolari. Misiunea lor nu este simplă, căci gazda emisiunii le-a pregătit o mulțime de probe care mai de care mai complicate. Cine va câștiga marele premiu? Echipa care va reuși să-și depășească limitele.