Acasă Stiri Cartoon Network – recomandari pentru luna ianuarie 2016

Cartoon Network – recomandari pentru luna ianuarie 2016

786
0
|
|

DRAMĂ TOTALĂ: CURSA COLOSALĂ
Premiera: luni, 18 ianuarie, de la 20:45
Difuzare: de luni până vineri, de la 20:45
Sezon nou

Optsprezece echipe vor călători în jurul lumii pentru a câştiga marele premiu de un milion de dolari. Fiecare probă va fi un adevărat test de rezistenţă pentru fiecare concurent. Participanții la această cursă colosală vor fi nevoiţi să îşi înfrângă fricile (ale lor şi alte partenerilor) şi să îşi depăşească limitele, căci doar o singură echipă va ajunge prima la linia de final şi va câştiga marele premiu de un milion de dolari.

 

Steven Univers(1) Cartoon Network - recomandari pentru luna ianuarie 2016 Cartoon Network – recomandari pentru luna ianuarie 2016 Steven Univers1

STEVEN UNIVERS
Premiera: luni, 25 ianuarie, de la 16:05
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:05
Episoade noi

Noile episoade prezintă năzbâtiile lui Steven, fratele mai mic al nestematelor. El încearcă din greu să devină un erou adevărat, la fel ca nestematele de cristal, însă fără concentrare și atenție, misiunea lui pare sortită eșecului.

Deși nu este ușor să fie acel erou la care visează, Steven face cum face și reușește să salveze lumea.

 

VACANȚĂ DE VARĂ LA CARTOON NETWORK
Premiera: duminică, 10 ianuarie, de la 10:00
Difuzare: în fiecare duminică, de la 10:00
Program special

Când afară este mohorât și frig, iar până la vacanța următoare pare o veșnicie, Cartoon Network aduce vara în oraș și sărbătorește vacanța de vară mai devreme, în ianuarie. Bucură-te de o mulțime de episoade însorite, înghețată și amintiri de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here