Acasă Stiri Cartoon Network – recomandari pentru luna octombrie

Cartoon Network – recomandari pentru luna octombrie

209
0
||
||

 

UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL
Premiera: luni, 19 octombrie, de la 16:55
Difuzare: de luni până vineri, de la 16:55
Episoade noi

Gumball este un optimist incurabil și nu îi este frică să încerce orice, măcar odată în viață. Singurul lucru pe care îl învață din greșelile sale este cum să facă și mai multe greșeli. Dar atunci când Gumball este alături de Darwin, viața din Elmore este și mai plină de surprize.

Ben 10 Omnivers Cartoon Network - recomandari pentru luna octombrie Cartoon Network – recomandari pentru luna octombrie Ben 10 Omnivers1

BEN 10 OMNIVERS
Premiera: luni, 12 octombrie, de la 14:10
Difuzare: de luni până vineri, de la 14:10
Episoade noi

Să se confrunte cu răufăcătorii este misiunea zilnică a unui super erou.

Ben va fi nevoit să se confrunte cu o sumedenie de răufăcători pentru a salva lumea dar, din fericire, Omnitrixul este la mâna lui! Puternic, rapid, mereu cu ochii-n patru, înțelept și, mai ales, curajos, sunt doar câteva din calitățile lui Ben care îl ajută să fie un adevărat super-erou. Așa că Ben este unul dintre acei eroi cu care răufăcătorii nu are vrea să se confrunte.

Dincolo de hotarul grădinii Cartoon Network - recomandari pentru luna octombrie Cartoon Network – recomandari pentru luna octombrie Dincolo de hotarul gra  dinii

DINCOLO DE HOTARUL GRĂDINII
Premiera: luni, 26 octombrie, de la 19:55
Difuzare: de luni până vineri, de la 19:55
REDIFUZARE

Vino alături de frații Wirt și Greg în aventurile lor enigmatice și pline de răsturnări de situație.

Pierduți în necunoscut, într-o pădure misterioasă, cei doi frați trebuie să găsească drumul spre casă. Cu ajutorul celor doi prieteni, Woodsman și Beatrice, Wirt și Greg trebuie să călătorescă prin acest tărâm necunoscut, în speranța că vor găsi drumul spre casă.

În inima pădurii, Wirt se pierde în propriile gânduri, în timp ce Greg se bucură de distractiva și minunata lume din jurul său.

Vor reși cei doi să găsească drumul spre casă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here