Cartoon Network – recomandările lunii mai 2016

UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL
Premiera: luni, 2 mai, de la 17:20
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:20
Episoade NOI

Uimitoarea lume a lui GumballLa toartă cu prietenul și fratele său adoptiv, Darwin, și cu sora sa genială, Anais, Gumball face ce face și calcă în străchini de fiecare dată. Iar boacănele și întâmplările ciudate se țin lanț în Elmore. Harnica mamă a lui Gumball, Nicole, și tatăl lui, Richard Watterson, care nu se spetește cu munca, nu pot decât să asiste șocați la boacănele lui.

AVENTURILE FRAȚILOR URȘI
Premiera: luni, 16 mai, de la 17:45
Difuzare: de luni până vineri, de la 17:45
Episoade NOI

Aventurile fraților urși

Aventurile fraților urși deapănă povestea a trei urși care se străduiesc din răsputeri să se adapteze la lumea oamenilor – și nu-i ușor să faci asta când ești urs! Acțiunea se petrece în regiunea golfului San Francisco (unde altundeva?), unde îi însoțim pe Grizz, cel mai mare dintre cei trei și categoric cel mai iubitor de distracții, Panda, mare amator de social media și nemaipomenit de sensibil, și Ursul Polar, mezinul care tace și face. Se pot ei integra în societatea americană? Nu-i deloc sigur, dar e amuzant să-i vezi cum încearcă!

CEASUL YO-KAI
Premiera: sâmbătă,7 mai, de la 14:45
Difuzare: în fiecare sâmbătă și dumincă, de la 14:45
Serial NOU

Ceasul Yo-kai

Yo-kai sunt creaturi invizibile care se fac vinovate de problemele de zi cu zi ale oamenilor. Oricine renunță la prietenia cu ei poate scăpa de orice problemă! Dar doar Nate este capabil să le identifice și să le urmărească, cu ajutorul ceasului Yo-kai, pe care l-a descoperit într-o zi, pe când căuta insect în pădure.

Nate și prietenii lui pornesc într-o aventură în jurul orașului, în căutarea celui mai de temut Yo-kai, care este responsabil de o mulțime de probleme teribile.