Acasă Stiri Cartoon Network sărbătorește 20 de ani de existență a serialului „Fetițele...

Cartoon Network sărbătorește 20 de ani de existență a serialului „Fetițele Powerpuff”

470
0

Cartoon Network celebrează luna aceasta aniversarea a 20 de ani a celebrului serial animat “Fetițele Powerpuff”, cu un videoclip special creat de femei din lumea animației, dar și printr-un program de internship, lansarea unui pulover EMPOWERPUFF, împreună cu Lingua Franca, și printr-o retrospectivă a premiilor câștigate de-a lungul timpului de celebrul serial; toate acestea vin să le onoreze pe cele trei personaje principale – Blossom, Bubbles și Buttercup. În cadrul celebrării, Cartoon Network își propune să amplifice valorile aduse de cele trei supereroine ca reprezentante a împuternicii femeilor la nivel global.

Femei din lumea animației își unesc puterile creative

Cinci femei animator din Argentina, China, Ungaria, Coreea de Sud și Statele Unite și-au unit puterile pentru a crea fiecare câte o animație de șapte secunde pentru o nouă versiune a coloanei sonore a serialului. Cele cinci animații au format împreună cel mai nou videoclip #empowerpuff.

Dahee Jeong, South Korea

Delfina Perez Adan, Argentina

Xiya Lan, China

Réka Bucsi, Hungary

Jasmin Lai & Marlène Beaube, Chromosphere, USA

Programul de internship EMPOWERPUFF

Cartoon Network va celebra existența a 20 de ani de când inspiră și împuternicește fetițe și femei de toate vârstele, inaugurând programul de internship Empowerpuff. Această oportunitate unică de a fi un ambasador oficial al serialului “Fetițele Powerpuff” va amplifica valorile brandului pe parcursul anului viitor.

Ca parte a acestui program, candidații selectați vor fi ambasadori ai încrederii, împuternicirii și respectului de sine pe toate platformele de social media ale Cartoon Network.

Gândită ca o experiență interactivă, ambasadorii aleși vor activa în departamentele de producție și marketing, împărtășind cu fanii din experiența lor.

Lingua Franca

Cartoon Network și Lingua Franca au colaborat pentru a lansa împreună un pulover negru, din cașmir, brodat de mână în trei culori: albastru, verde și roz, care va fi disponibil de la măsura S la XL.

Ca parte a unui viziuni comune de împuternicire a fetelor și femeilor pentru un viitor sănătos și de succes, profitul obținut va fi donat către The Lower Eastside Girls Club.

Serialul “Fetițele Powerpuff” poate fi urmărit la Cartoon Network, de luni până vineri, de la ora 14.05.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie WarnerMedia. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here