Acasă Stiri Cea mai veselă zi de luni a lui 2015 cu SpongeBob: Aventuri...

Cea mai veselă zi de luni a lui 2015 cu SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D!

164
0

SPONGEBOB. AVENTURI PE USCAT Cea mai veselă zi de luni a lui 2015 cu SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D! Cea mai veselă zi de luni a lui 2015 cu SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D! SPONGEBOBPENTRU A SĂRBĂTORI IMINENTA LANSARE… PE USCAT A FILMULUI SPONGEBOB: AVENTURI PE USCAT 3D, PARAMOUNT PICTURES, NICKELODEON MOVIES ȘI RO IMAGE 2000

DECLARĂ ZIUA DE LUNI, 5 IANUARIE 2015, “ZIUA POZITIVITĂȚII”

TRANSFORMĂM ÎMPREUNĂ CEA MAI URÂTĂ ZI DE LUNI A LUI 2015 – PRIMA DUPĂ SĂRBĂTORI – ÎN CEA MAI BUNĂ ZI DE LUNI PE CARE AȚI TRĂIT-O VREODATĂ!

Cu o lună înainte de lansarea… pe uscat în cinematografele din toată lumea, așadar, și din România (6 februarie), a filmului SPONGEBOB: AVENTURI PE USCAT 3D, Paramount Pictures, Nickelodeon Movies și Ro Image 2000 declară prima zi de luni a lui 2015 ZIUA POZITIVITĂȚII.

De azi, luni, 5 ianuarie 2015, vom putea sărbători împreună cea mai admirată calitate a eroului îndrăgit de milioane de fani din toată lumea, SpongeBob: pozitivitatea veșnică!

Fanii lui SpongeBob pot vizita se pot distra copios vizitând www.DayofPositivity.com, unde starul își lansează cel mai recent videoclip, își pot face selfie-uri pe care le pot împărtăși cu o lume întreagă și pot primi un mesaj special “pozitiv” de la însuși SpongeBob.

Deja putem fredona împreună noul clip muzical al lui SpongeBob, “Thank Gosh it’s Monday,” creat special pentru a sărbători Ziua Pozitivității, ca să ne pregătim pentru cel mai important moment al acestei zile vesele: lansarea piesei The Positivity Song, care va da startul petrecerii azi, la ora 16, ora României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here