Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Cinci romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Gardienii Galaxiei...

Cinci romani au participat la realizarea efectelor vizuale la filmul Gardienii Galaxiei Vol. 2

65
0

Este vorba despre Ioan Boieriu (senior effects technical director: ScanlineVFX), Radu-Florin Arsith (cg supervisor: Trixter), Remus Avram (pipeline engineer: Trixter), Andrei Dimitriu (compositor: Trixter) si Serban Radu Gabriel (pipeline developer: ScanlineVFX). Toti cinci au facut o treaba buna. Vizualul arata bine.

Gardienii Galaxiei Vol. 2 a readus cu succes pe marile ecrane grupul excentric de personaje egoiste, care la prima vedere nu au nimic in comun cu super-eroii clasici, insa care au reusit sa se uneasca in incercarea de a salva galaxia pentru a doua oara. Povestea este o fuziune plina de umor, scene de actiune, cascadorii si efecte vizuale care te propulseaza in adancurile galaxiei, alaturi de gardieni, experienta fiind mult mai intensa in format IMAX.

Doar la Cinema City, efectele din sala 4DX iti vor activa toate cele cinci simturi si te vor purta in cele mai indepartate colturi ale galaxiei, alaturi de cei mai amuzanti eroi din Gardienii Galaxiei Vol. 2, devenind parte a povestii din sequelul mult asteptat din Universul Marvel.

Iata inca 4 motive pentru care merita sa traiesti experienta cinematografica galactica in 4DX:

1. Miscare scaunelor ca reactie a actiunii de pe ecran contribuie la imbunatatirea si amplificarea secventelor muzicale amuzante. Coloana sonora din deschidere si miscarea scaunelor din sala 4DX sunt in perfecta concordanta, fiecare acord creandu-ti dorinta arzatoare de a dansa alaturi de simpaticul Baby Groot.

2. Elementele vizuale spectaculoase vor oferi o noua experienta in format 4DX. Lupta cu lasere, focuri, calatoria prin galaxie, scenele de actiune – toate ofera imagini care se sincronizeaza perfect cu miscarile de blocare si inclinare ale scaunelor si efectele integrate de vant, apa si ventilatie, sporindu-ti emotiile pe tot parcursul filmului.

3. Din scaunul 4DX esti propulsat direct in galaxia intunecata, in nava spatiala a lui Peter Quill, alaturi de scandalosii Gardieni ai Galaxiei. Iar cand Rocket si Yondu fac sute de salturi prin cosmos pentru a ajunge pe planeta lui Ego, vei simti fiecare salt ca si cum ai fi alaturi de duo-ul rautacios.

4. Simte entuziasmul si adrenalina evadarii lui Yondu, Rocket si a micutului Groot, datorita coloanei sonore bestiale, a fotoliilor speciale si a efectelor 4DX care iti vor oferi cea mai captivanta experienta de film.

Alege o vizionare de film completa in sala 4DX, doar la Cinema City (in Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta si Shopping City Timisoara). Sau poti alege sa experimentezi filmul in formatul IMAX (in AFI Cotroceni din Bucuresti sau Shopping City Timisoara), pe cele mai mari si mai imersive ecrane existente, pentru o experienta cinematografica cu totul unica.

Filmul este disponibil si in format 3D in toate cinematografele Cinema City din tara.
Mai multe detalii pot fi gasite pe www.cinemacity.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here