Acasă Stiri Colecția de haine “Fetiţele Powerpuff” a fost prezentată la spectacolul de modă...

Colecția de haine “Fetiţele Powerpuff” a fost prezentată la spectacolul de modă Fyodor Golan (VIDEO)

668
0
||
||

Colaborarea dintre Cartoon Network şi brandul londonez a debutat la Săptămâna Modei de la Londra; vânzarea cu amănuntul este programată să înceapă în luna iulie

Cartoon Network şi Fyodor Golan au prezentat astăzi o colaborare cu totul nouă, inspirată de ambasadoarele originale ale #putereafetelor, “Fetiţele Powerpuff”. Trioul super drăguţ, care luptă cu îndârjire împotriva răului, a fost parte din noua colecţie îndrăzneaţă şi vibrantă a designerilor de modă, colecţie care a avut ca temă femeia modernă: “seducătoare, fragilă şi neînfricată”. Colecţia toamnă/iarnă Fyodor Golan a fost dezvăluită în exclusivitate la spectacolul de modă de la Londra.

Pe podium, au fost prezentate 7 dintre cele 15 piese ale colecţiei. În noaptea dinainte de spectacol, Cartoon Network a creat o animaţie dedicată, care i-a catapultat pe designeri în Townsville, pentru a fi vedetele propriului episod “Fetiţele Powerpuff”. Mai mult, designerii au creat, de asemenea, versiuni digitale în miniatură ale pieselor cele mai ușor de recunoscut pentru www.powerpuffyourself.com, oferind fanilor din întreaga lume șansa de a-şi crea propriul avatar purtând hainele Fyodor Golan.

Fyodor și Golan au declarat: „Am crescut alături de <<Fetiţele Powerpuff>> și suntem încă mari fani! Pentru noi, aceste trei personaje te împuternicesc să fii tu însuți, să găseşti puterea să spui mereu ceea ce crezi, fiind drăguț în același timp. Să desenăm cu cele trei personaje în minte a fost eliberator. Ne place foarte mult simplitatea liniei, culoarea si starea de spirit cu care ele vin. Să fim vedete în propriul nostru episod <<Fetiţele Powerpuff>> a fost ca un vis devenit realitate.”

Gama completă a colecţiei include îmbrăcăminte de exterior, bluze, jachete, fuste, rochii si pantaloni, precum și un „mini-me”, o colecție pentru femei puternice și fiicele lor. Colectia toamnă/iarnă 2017 va fi disponibilă pentru vânzare începând din iulie, în întreaga lume.

Colaborarea dintre “Fetiţele Powerpuff” şi Fyodor Golan întăreşte revenirea francizei Cartoon Network în lumina culturii pop. De la debutul lor, din 1998, Blossom, Bubbles și Buttercup au fermecat fete si femei de toate vârstele, dovedind că puterea fetelor nu trebuie subestimată. Serialul “Fetiţele Powerpuff” poate fi urmărit la Cartoon Network, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 15.45.

FYODOR GOLAN este un brand londonez, cu un limbaj vizual distinctiv. Ambii provenind din medii artistice, cei doi designeri suprapun o abordare expresivă cu siluete geometrice curate și estetică sport în haine moderne, de lux, pentru femei. Noua tehnologie permite prelucrarea materialelor, astfel încât cei doi aduc la viaţă textile noi şi broderii 3D. Fyodor a studiat la Academia Regală de Arte Frumoase din Anvers, în timp ce Golan este absolvent al Istituto Marangoni din Londra. Experiența lor este legată de nume precum: Alexander McQueen, Issey Miyake, Richard Nicol și Raf Simons.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here