Concert Disney – Magical Music from the Movies

După sute de reprezentatii de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria Disney In Concert, ajunge în premieră şi în România. Turneul National va debuta cu spectacolul din Timișoara din data de 7 noiembrie și va încânta audiența la Cluj in data de 8 noiembrie .
Pe 12 noiembrie, Sala Palatului din Bucureşti se va transforma într-un loc plin de magie pentru ca in 15 si 23 noiembrie să aibă loc reprezentații Brașov și Craiova.

Paula Selling, Dalma Covaci si Florin Ristei vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câştigatoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

magical_music_movies_poster70x100cm

 
Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Piratii din Caraibe” sau „Cocosatul de la Notre-Dame”.

Pentru o experientă completă, toate aceste bucăți muzicale vor fi interpretate live de orchestra Camerata Regală și vor fi însoțite în permanenta de pasaje video de referință ce vor purta spectatorii si mari si mici în lumea minunată creată de Walt Disney.