Acasă Stiri Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland

Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland

60
0

Update
Cistigatorii concursului: Monica Ion si Catalin

animationmagazine.eu si ProVideo te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga:

1. Mielul Shaun Filmul
2. Tomorrowland

Ce studiou de animatie a realizat Mielul Shaun Filmul?

Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 10 noiembrie a.c.

 

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

 

Mielul Shaun filmul Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland image4 693x1024

De la Aardman Animations, noi aventuri cu oaia Shaun! După ce a fost starul unui serial animat, iată că Shaun îşi vede din nou de blestemăţii pe marele ecran. Din cauza trăsnăilor puse la cale de Shaun, stăpânul său ajunge la oraş, iar eroul şi suratele sale trebuie să pornească în căutarea sa.

Vor supravieţui ele în metropola unde pericolele pândesc la tot pasul?

Regie: Richard Starzak, Mark Burton
Distributie: Tim Hands, Richard Webber, Omid Djalili, Justin Fletcher
Gen: Animatie, Familie
Format: DVD

 

Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine pe DVD și Blu-ray Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland Concurs: 2 DVD-uri ProVideo cu Mielul Shaun Filmul si Tomorrowland imageProVideo a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Disney TOMORROWLAND/ Lumea de dincolo de miine (2015).

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie) exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu.

Regie: Brad Bird
Distributie: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson
Gen: Actiune, Aventuri, Mister, SF
Format: DVD, BD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here