Acasă Stiri Concurs: 2 invitatii duble la filmul de animatie Cum sa evadezi de...

Concurs: 2 invitatii duble la filmul de animatie Cum sa evadezi de pe Pamint

234
0
|
|

Cum sa evadezi de pe Pamint Concurs: 2 invitatii duble la filmul de animatie Cum sa evadezi de pe Pamint Concurs: 2 invitatii duble la filmul de animatie Cum sa evadezi de pe Pamint Cum sa evadezi de pe Pamint1

Update: Cistigatorii concursului: Ion Daniel si Diana Voicila.
Cistigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti.

Ro Image si animationmagazine.eu te invita la film!

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa cistigi 2 invitatie duble la filmul de animatie Cum sa evadezi de pe Pamint. Invitatia este valabila pentru perioada 8-21 august 2014, la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.

Cine a produs acest film de animatie?

Pe planeta Baab, Sorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou național pentru populația de extratereștri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reușește să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), șef peste controlul misiunilor de la BASA. Când șefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-și pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi frați că s-a primit un SOS de pe o planeta faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary și pornește de îndată într-o nouă misiune care se anunță captivantă. Dar când Scorch se trezește prins în capcana mișelesc întinsă de diabolicul shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary care urăște confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară crește astronomic, Gary e lăsat singur să-și salveze fratele, dar și planeta, și pe soția lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum și pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.

DIN 8 AUGUST LA CINEMA ÎN 3D DUBLAT ȘI SUBTITRAT

Asteptam mesajele voastre in subsolul acestei postari. Cistigatorii vor fi anuntati simbata, 9 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here