Acasă Stiri Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo

Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo

80
0
||
||

Provideo_logo4c_fundal-01 Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo Provideo logo4c fundal 01 1024x733Update:

Cistigatorii concursului:
Robert Nicolae – Un DVD Up/ Deasupra tuturor
Catalina Dumitrescu – Un DVD Finding Nemo/ In cautarea lui Nemo
Andreea Dinu – Un DVD Cars/ Masini

animationmagazine.eu si ProVideo te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga:

1. Un DVD Up/ Deasupra tuturor
2. Un DVD Finding Nemo/ In cautarea lui Nemo
3. Un DVD Cars/ Masini

In anul 2006 o companie a cumparat studiourile Pixar. Cum se numeste compania?

Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 31 iulie a.c.

 

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

Nemo, Ratatouille, masinutele din Cars sau Wall-E sunt doar citeva dintre personajele celebre in intreaga lume din filmele marca Pixar. In ultimii ani, Pixar ne-a facut sa ridem, sa plingem, sa ne bucuram sau chiar sa devenim cu totii din nou copii.

Studiourile de animatie Pixar au reusit sa stringa, de la infiintare, premii Oscar, Globuri de Aur si premii Grammy. Au devenit foarte cunoscuti pentru tehnica revolutionara si pentru calitatea filmelor.

Primul film a fost Toy Story in 1995 si s-a bucurat de succes si aprecieri, atit din partea criticilor, cit si din punct de vedere comercial. Toate lungmetrajele Pixar au fost realizate in colaborare cu Walt Disney Pictures. Mai mult, in 2006, Disney a achizitionat Pixar.

Up/ Deasupra tuturor Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo BigHeads 05 up DVD 753x1024Up/ Deasupra tuturor

Up/ Deasupra tuturor combina aventura, SF-ul si comedia într-o poveste mai actuala ca oricând: comunicarea între generatii.

UP, aduce in prim-plan probabil unul dintre cele mai ciudate personaje Pixar, pe Carl Frederickson (voce – Edward Asner), in virsta de 78 de ani. Acesta a ramas vaduv la batrinete si se hotaraste sa porneasca in aventura vietii sale de care nu a avut parte pina acum. Asa ca, isi leaga mii de baloane de casa si zboara pina in America de Sud. Problema este ca in aceasta calatorie va fi insotit, fara voia lui, de un pusti neascultator. In America, pelicula deja a marcat primul succes: incasari de peste 80 de milioane de dolari.

Finding Nemo/ In cautarea lui Nemo Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo BigHeads 13 FindingNemo DVD 753x1024Finding Nemo/ In cautarea lui Nemo

Nemo este un pestisor arlechin care vrea sa exploreze oceanul. Marlin, tatal sau, incearca sa-l avertizeze pe Nemo de pericolele oceanului, insa nu are mult succes. In prima zi de scoala, Nemo este fascinat de toate locurile noi pe care le vede si se desparte de grupul colegilor sai. Din nefericire, ajunge intr-un navod si apoi este trimis sa stea in acvariul unui stomatolog din Sydney, Australia. Norocul lui Nemo este ca tatal sau grijuliu l-a urmarit la scoala si a vazut cum a fost rapit. Merlin pleaca imediat in cautarea fiului sau. Pe drum se intilneste si se imprieteneste cu Dory, un pestisor albastru, dar care are grave probleme de memorie. Cei doi prieteni pleaca in cautarea lui Nemo, insa intre timp si Nemo pune la cale un plan de a reveni in ocean, ajutat fiind si de celelalte animale din acvariu. Vor reusi Nemo si cu Merlin sa se revada si sa-si continue viata de dinainte de rapire?

Masini Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Pixar de la ProVideo BigHeads 01 Cars DVD 753x1024Cars/ Masini

Apreciatii creatori ai filmelor Toy Story, Incredibilii si In cautarea lui Nemo ne aduc o comedie cu cifra octanica ridicata, care demonstreaza ca viata inseamna calatoria in sine, nu momentul cand treci linia de sosire. Un automobil de curse smecher, Lightning McQueen, traieste viata in mare viteza, pana cand este nevoit sa se abata din drum, tocmai cand se indrepta spre cea mai importanta cursa a vietii sale. Exilat in Radiator Springs, un orasel uitat pe vechea Route 66, el ii intalneste pe Sally, Mater, Doc Hudson si o diversitate de personaje bizare care il ajuta sa descopere ca in viata exista lucruri mai importante decat trofeele si faima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here