Acasă Stiri Concurs: 3 DVD-uri ProVideo

Concurs: 3 DVD-uri ProVideo

291
0
||||
||||

Provideo_logo4c_fundal-01 Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Provideo logo4c fundal 01 300x214Update:

Cistigatorii concursului:

Corina Nicolae – Frumoasa si Bestia
Ion Daniel – Casa magicianului
Diana Voicila – Scooby-Doo! Monstrul din luna

animationmagazine.eu si ProVideo te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarile de mai jos si poti cistiga:

1. Un DVD Frumoasa si Bestia
2. Un DVD Casa magicianului
3. Un DVD Scooby-Doo! Monstrul din luna

Ce studio de animatie a realizat Casa magicianului?
La realizarea careia dintre cele trei animatii a participat si un roman?

Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 3 iulie a.c.

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

beauty_and_the_beast_3D_RO Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Concurs: 3 DVD-uri ProVideo beauty and the beast 3D RO 753x1024Frumoasa si Bestia (1991)
CEA MAI FRUMOASA POVESTE DE DRAGOSTE

Belle (Paige O’Hara) este o tinara fata, careia nu-i place viata pe care o duce in micul orasel din Franta. Greseala facuta de tatal fetei, pe nume Maurice, va face ca fiica acestuia sa se intilneasca cu Bestia (Robby Benson). Acest monstru este un print asupra caruia fusese aruncata o vraja, iar el nu mai putea iubi. Cu timpul intre cei doi se infiripa o prietenie frumoasa.

Frumoasa si Bestia, o poveste clasica in care dragostea gaseste intotdeauna o cale sa se strecoare in inimile celor care nici nu se asteapta.

Regie: Kirk Wise, Gary Trousdale
Distributie: Robby Benson, Paige O’Hara
Gen: Animatie
Format: DVD, Blu-ray

House of Magic-DVD_3D pack Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Concurs: 3 DVD-uri ProVideo House of Magic DVD 3D pack 693x1024Casa magicianului (2013)
UN PISOI RATACIT INTR-O AVENTURA MAGICA!

Tunet, o pisicuta abandonata, se adaposteste de furtuna in subsolul celei mai stranii case pe care ti-o poti imagina! Aceasta ii apartine unui magician blajin pe nume Lawrence. Batrinul magician isi imparte lumea sa de basm cu multe animale – precum Iepurele Jack, soricelul Maggie sau porumbeii Carla & Carlo dar si cu o multime jucarii si masinarii care mai de care mai haioase si ingenioase.Lawrence si prietenii sai il vor face pe Tunet sa se simta binevenit, dar Jack si Maggie vor incepe sa comploteze impotriva lui, ca sa-l dea afara din casa.

Cind magicianul ajunge la spital, nepotul lui, Daniel, incearca sa-l pacaleascaso sa-i vanda casa. In aceste conditii, locuitorii sai vor apela la o strategie ciudata pentru a-si apara caminul. Ei isi vor transforma casa in una bantuita, iar Tunet va fi arma lor secreta…

Regie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Distributie: Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden, Kathlene Huslin
Gen: Animatie
Format: DVD

Scooby-Doo-and-the-Moon-Monster-DVD_3D-pack Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Concurs: 3 DVD-uri ProVideo Scooby Doo and the Moon Monster DVD 3D packScooby-Doo! Monstrul din luna
SPRE LUNA IMPREUNA CU SCOOBY-DOO!

Vom asista la un pas urias, pentru rasa canina atunci cand Scooby-Doo si restul gastii vor porni intr-o aventura epopeica spre o lume noua, intr-un film original, nou-nout! Dupa ce reusesc sa cistige ultimele cinci locuri disponibile la loterie, Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne si Velma se vor imbarca la bordul Sly Star One, nava miliardarului Sly Baron. Gravitatia va disparea si distractia va incepe… totul pina cand un extraterestru misterios va incepe sa le distruga nava! Din cauza ca uriasa masinarie va incepe sa se deterioreze, echipajul se va vedea fortat sa aselenizeze la baza lui Sly Baron… pe partea intunecata a Lunii. Vor reusi simpaticii nostri eroi sa rezolve acest mister extraterestru? Vor putea Scooby-Doo si Shaggy sa gaseasca snackuri pe Luna? Va reusi Fred sa isi scoata casca spatiala? Toate acestea, numai in aceasta calatorie plina de peripetii, dincolo de barierele spatiului, alaturi de Scooby-Doo!

Regie: Paul McEvoy
Distributie: Frank Welker, Mindy Cohn, Matthew Lillard
Gen: Animatie
Format: DVD

Aceste DVD-uri se gasesc in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here