Acasă Stiri Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo

Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo

48
0
||
||

Provideo_logo4c_fundal-01 Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Provideo logo4c fundal 01 1024x733Update:

Cistigatorii concursului: Aura, Diana Luiza Maria si Catalin

animationmagazine.eu si ProVideo te invita la concurs!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga:

1. Un DVD Looney Tunes: Rabbits Run (2015)
/ Looney Tunes: Goana după iepuri
2. Un DVD Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery (2015)
/ Scooby-Doo! si Kiss: Misterul Rock and Roll
3. Un DVD Tom And Jerry: Spy Quest (2015)/ Tom si Jerry: Spioni

Ce studiou de animatie produce cele trei DVD-uri?

Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 28 august a.c.

 

ProVideo este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avind ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, ProVideo si-a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor promovate.

ProVideo te invita in lumea magica a filmelor provocandu-te la iubiri nonconformiste, thrillere palpitante, animatii, filme clasice, comedii senzationale sau aventuri fabuloase!

looneytunes_rabbitsrun_box-580x816 Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo looneytunes rabbitsrun box 580x816Looney Tunes: Rabbits Run (2015)
/ Looney Tunes: Goana după iepuri

Aceasta aventura animata il găsește pe Bugs Bunny implicat intr-o aventura in jurul inventiei unui spray invizibil foarte căutat , care-l duce pe străzile din New York si Paris.

Scooby-Doo---Kiss-Rock-Roll-Mystery-DVD_3D-pack Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Scooby Doo Kiss Rock Roll Mystery DVD 3D packScooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery (2015)
/ Scooby-Doo! si Kiss: Misterul Rock and Roll

Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer, membri ai trupei de glam hard rock/ heavy metal Kiss, şi-au oferit vocile pentru filmul animat.

Formaţia a făcut echipă cu Scooby, Shaggy şi restul găştii în filmul „Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery”. Pelicula cuprinde şi o nouă piesă a formaţiei Kiss şi personaje cu vocea unor artişti precum Kevin Smith, Garry şi Penny Marshall şi a cântăreţului Darius Rucker, printre alţii.

Acest film nu este primul în care trupa Kiss apare „alături” de Scooby Doo. Membrii formaţiei au participat, în 2003, la realizarea unui episod din desenele animate „What’s New, Scooby Doo?”.

Tom & Jerry Spy Quest-DVD_3D pack Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Concurs: 3 DVD-uri Warner Bros. Animation de la ProVideo Tom Jerry Spy Quest DVD 3D pack 693x1024Tom And Jerry: Spy Quest (2015)/ Tom si Jerry: Spioni

Două grupuri de personaje de desene animate clasice vin împreună în acest film plin de distracție încrucișat cu acțiune-aventură animaţie. Fanii de toate vârstele nu vor dori să rateze această aventură când Tom şi Jerry se alătură lui Jonny Quest și prietenului său Hadji și lansează o misiune de spionaj periculoasă pentru a salva lumea.

E doar o altă zi de plajă pentru Tom în duelul cu Jerry … până când se ciocnesc de spionii juniori de clasa mondială Jonny Quest și Hadji și însoțitorul acestora canin, Bandit. Când vechiul duşman de familie Dr. Zan descoperă că tatăl lui Jonny, Dr. Benton Quest, are un dispozitiv care ar putea rezolva problemele de energie ale lumii, Zan trimite armata pisicii rele să-l fure și să-l captureze pe Benton și garda sa de corp, Rase Bannon. Asta e atunci când Jonny și noii săi prieteni cu blană intra în acțiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here