Acasă Stiri Concurs: doua invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri

Concurs: doua invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri

209
0

Update

Cistigatorii concursului: Monica Ion si Ion Daniel

Iti voi spune o poveste despre un baiat care putea sa zboare. Despre piratul care voia sa il ucida. Si despre insula unde traiesc zanele. Dar nu este povestea pe care ai auzit-o pana acum. Pentru ca, uneori, prietenii sunt la inceput dusmani, iar dusmanii prieteni. Si pentru ca, daca vrei sa intelegi cum se incheie lucrurile, trebuie mai intai sa afli cum au inceput.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri

Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri Concurs: doua invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri Concurs: doua invitatii duble la filmul Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri Pan 70x100R 721x1024

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand – Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica.

In filmul Pan, rolul piratului Blackbeard este jucat de acest actor nominalizat la Oscar. Acest superstar mondial  este cunoscut mai ales pentru rolurile din Les Misérables si Wolverine. Care este numele sau?

  1. Hugh Jackman
  2. Dustin Hoffman
  3. Johnny Depp

 

Din 9 octombrie, afla cum a inceput legenda lui Peter Pan in filmul regizat de Joe Wright, Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri. Warner Bros., studioul care v-a adus Harry Potter, prezinta un film eveniment, care te va purta intr-o lume fantastica si iti va oferi o experienta cu adevarat magica. Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri, un film distribuit de Freeman Entertainment, cu Levi Miller, Hugh Jackman, Rooney Mara si Garrett Hedlund. Mergi la cinema din 9 octombrie.

Asteptam mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi anuntati pe 27 octombrie a.c.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here