Acasă Cronici Craiasa Zapezii 3, Frozen-ul rusesc revine pe marile ecrane (VIDEO)

Craiasa Zapezii 3, Frozen-ul rusesc revine pe marile ecrane (VIDEO)

591
0
|||
|||

Rusii de la Wizart Animation au revenit cu partea a treia la productia Craiasa Zapezii.

Craiasa Zapezii 3: Foc si Gheata ii readuce pe Gerda si Kai intr-o noua aventura, din 6 ianuarie, in premiera pe marile ecrane. Impreuna cu noul sau prieten, Rollan, Gerda incearca sa descopere adevarul din spatele legendei care terorizeaza tinutul trolilor si, din greseala, sunt loviti de vraja focului si a ghetii. Daca la inceput li se pare amuzant faptul ca Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate ingheta orice, curind puterile lor scapa de sub control si trebuie sa gaseasca solutia de a reveni la normalitate. Craiasa Zapezii si trolul Orm nu vor lispsi nici ei, insa de aceasta data incurcaturile ii transporta pe toti prin foc si gheata, cu mult umor si distractie catre noi lectii de viata pe care cei mici le vor invata.

Noul film de animatie rusesc nu se compara cu productia sovietica Craiasa Zapezii din 1957. Este mai mult o copie a productiilor CGI americane. Nu are personalitate, nu are viziune regizorala. Vizual, animatia seamana cu inceputurile CGI-ului american. Dar si asa, noul lungmetraj de animatie rusesc 3D atrage atentia copiilor. Ei se bucura la revederea personajelor din lumea basmelor. Este o ocazie sa-si aduca aminte de povestea scrisa de Hans Christian Andersen.

Vizionare placuta!

Craiasa Zapezii 3 Craiasa Zapezii 3, Frozen-ul rusesc revine pe marile ecrane (VIDEO) Craiasa Zapezii 3, Frozen-ul rusesc revine pe marile ecrane (VIDEO) afis Craiasa3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here