Acasă Stiri Cum sa-ti dresezi dragonul 3 – Trailer dublat in romana (VIDEO)

Cum sa-ti dresezi dragonul 3 – Trailer dublat in romana (VIDEO)

2924
0

DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum sa-ti dresezi dragonul 3!

Acum, șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul lor destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Scenariul și regia: Dean DeBlois
Bazat pe cărțile scrise de Cressida Cowell
Voci română:
Sughiț – Cristi Neacșu
Astrid – Andreea Gaica
Cap de lemn – Lari Georgescu
Cap de piatră – Alexandra Radu
Picior de pește – Ionuț Grama
Rât Mucos – Mihai Munteniță
Stoick – Vlad Rădescu
Grimmel – Răzvan Popa
Griselda – Gabi Bobeș

Premiera: 1 februarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here