Acasă Animatia romaneasca Death Maze Challenge – serial de animatie web realizat de Virgil Mihailescu...

Death Maze Challenge – serial de animatie web realizat de Virgil Mihailescu (VIDEO)

85
0

POSTER_tall Death Maze Challenge - serial de animatie web realizat de Virgil Mihailescu (VIDEO) Death Maze Challenge – serial de animatie web realizat de Virgil Mihailescu (VIDEO) POSTER tall

Animatorul Virgil Mihailescu de la Creative Assembly din Marea Britanie pregateste un serial de animatie web. Este vorba despre Death Maze Challenge.

Serialul va fi lansat in luna septembrie pe YouTube. Virgil o sa posteze un episod pe sapatamina.

„Nu are o poveste.. In fiecare episod o sa am cel putin un personaj, un fel de aventurier, mai mult sau mai putin super-erou. De exemplu: Bubble Summer are o bula in care pluteste, dar bula se mai si sparge din cind in cind. Personajul incearca sa iasa din labirint, dar din nefericire nu e usor. Mai ales cand labirintul iti trage teapa. Ideea e ca in labirintul asta se paote intampla orice. Chiar daca e construit logic, te poti trezi ca totul se darima”, precizeaza Virgil Mihailescu pentru animationmagazine.eu.

„Tehnic vorbind, totul e animatie 2D. Desene animate… in cel mai clasic sens al cuvintului. Dar fiecare personaj are un set de animatii simple, ca intr-un joc: ciclu de mers, fuga, fuga disperata… Dar foarte simple. De exemplu: un ciclu de mers are doar 2 desene. E simplu, dar merge binisor in 2D la doar 8 imagini pe secunda. Cred ca mai important e desenul in sine decit numarul desenelor pe secunda. Asa ca pot sa produc Death Maze Challenge singur. Coloana sonora imi apartine”, a adaugat animatorul.

Virgil a declarat ca a invatat animatie cu tutoriale de pe net. A lucrat 5 ani in Bucuresti, la DSG si la Ubisoft. In prezent, Virgil lucreaza la Creative Assembly.

„Pentru DSG am lucrat la diverse reclame pentru piata romaneasca, la Ubisoft am lucrat la Tintin si la Zombie U, iar la Creative Assembly am inceput cu Rome 2 Total War”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here