Acasă Stiri Desene animate cu Mike Tyson

Desene animate cu Mike Tyson

262
0

Mike Tyson Desene animate cu Mike Tyson Desene animate cu Mike Tyson Mike TysonFostul sportiv Mike Tyson va fi protagonistul unui serial TV de desene animate intitulat „Mike Tyson Mysteries” în care boxerul rezolvă mistere legate de crime, cu ajutorul unui porumbel vorbitor şi al unei fantome, iar premiera va avea loc până la finalul acestui an.

Serialul va fi produs de Warner Bros. Studios şi va fi difuzat pe canalul TV de cablu Adult Swim.

„(Producătorii) au abordat-o mai întâi pe soţia mea, Kiki, iar ea a fost cea care mi-a spus de proiect. A fost o nebunie de la început. Mi-a zis «O să fie dat pe Adult Swim» şi m-am gândit că este despre nişte tipi albi, bătrâni şi bogaţi care învaţă să înoate, se relaxează pe malul unui lac sau ceva de genul ăsta. Dar Kiki mi-a zis «e un desen animat pentru adulţi, poţi să înjuri, poţi să fii tu însuţi»”, a declarat Mike Tyson.

În primul episod al serialului, Tyson şi amicii săi investighează cazul scriitorului „dispărut” Cormac McCarthy.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani, cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria grea. Ascensiunea lui fenomenală în boxul profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală – închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.

Sursa foto: Wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here