Acasă Stiri Desene animate pentru prescolari – recomandari tv si Internet pentru luna decembrie

Desene animate pentru prescolari – recomandari tv si Internet pentru luna decembrie

185
0
|
|

In urma cu trei ani, gradinitele de stat ii lasau pe micuti sa se uite la Minimax. Mai nou, gradinitele au renuntat la televizoare si au trecut la videoproiectoare si Internet. Astfel, televizorul a fost inlocuit cu YouTube-ul.

Canalele YouTube cu animatii muzicale au devenit instrumente educationale pentru educatoare. Micutii au ocazia sa invete mai usor cintecele cu ajutorul unor animatii realizate de animatori romani. Si au ocazia sa le revada acasa din fata calculatorului, smart tv sau tableta. Toata lumea s-a obisnuit sa acceseze canale YouTube de animatii muzicale pentru prescolari – TraLaLa, Clopotelul Magic, Cantecele de copii, Cantece de gradinita, etc.

La tv puteti vedea un serial de animatie nou la Boomerang. Este vorba despre Eu si cavalerul meu – de luni, 12 decembrie, de la 19.40 (fiind difuzat de luni pina vineri, de la aceeasi ora). Este o productie frantuzeasca realizata de TeamTO, studioul care a realizat lungmetrajul de animatie Yellowbird/ Pene galbene si renumitul serial de animatie Angelo e cel mai tare pentru Cartoon Network.

Noul serial CGI de la Boomerang are un vizual reusit. Este o comedie cu cavaleri, printese, vrajitoare, dragoni si ciclopi.

Inainte de intrarea in anul 2017, Disney Junior difuzeaza lungmetrajul de animatie Peter Pan (31 decembrie, la 19.30).

La Minimax puteti vedea noul serial de animatie Charlie merge la scoala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here