Acasă Stiri Disney Channel si Disney Junior – recomandari pentru luna februarie 2016

Disney Channel si Disney Junior – recomandari pentru luna februarie 2016

559
0
||
|GOLDIE & BEAR - "Goldie & Bear

Disney Channel

PREMIERA SERIALULUI ALEX & TRUPA

Un nou serial se lansează la Disney Channel și îi aduce în prim plan pe Alex și cei patru prieteni ai săi care încep liceul și au parte de tot soiul de întâlniri, iubiri, cântece și obstacole pe care trebuie să le depășească.
Episoade noi în fiecare zi din cursul săptămânii din 1 februarie la 18:00

 

PREMIERA SERIALULUI MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR

Acțiunea serialului animat se desfășoară în Parisul modern și o are în centrul său pe Marinette, elevă de liceu în timpul zilei și super-eroină în timpul nopții. Împreună cu Motan Noir, ea își utilizează puterile magice pentru a salva orașul din mainile ticălosului Hawkmoth.
Se difuzează în fiecare zi de luni până vineri de la 17:10 din 22 februarie.

 

SORA MEA INVIZIBILĂ

Cel mai nou film original Disney Channel ni le prezintă pe cele două surori Cleo și Molly. Sora mai mica, Cleo realizează un proiect nou la ora de științe în urma căruia o face din greșeală invizibilă pe Molly. Pe langa faptul că trebuie să găsească o soluție pentru ca sora ei să revină rapid la starea ei inițială, Cleo trebuie să se deghizeze în Molly îi să reziste în acest nou rol.
Premiera pe 6 decembrie la 16:05

 

GOLDIE & BEAR - "Goldie & Bear," a fairy tale-inspired adventure series for preschoolers premiering in Fall 2015, follows the fairytale adventures of newfound friends Goldie and Bear, following the renowned porridge incident of "Goldilocks and The Three Bears." (Disney Junior) BEAR, GOLDIE Disney Channel si Disney Junior - recomandari pentru luna februarie 2016 Disney Channel si Disney Junior – recomandari pentru luna februarie 2016 138640 02 ful 1024x576

Disney Junior

GOLDIE & URSULEȚ

Un nou serial animat, Goldie şi Ursuleț, are premiera la Disney Junior pe 13 februarie, la 10:30. Noi episoade se vor difuza în următoarele 8 zile la aceeaşi oră.

Seria animată dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2-7 ani își are acțiunea în lumea magică a Pădurii de Poveste şi aduce din nou laolaltă pe Goldie şi Ursuleț, după bine-cunoscutul incident cu terciul de ovăz din „Fata cu Părul de Aur şi cei trei ursuleți”. Fie că îl ajută pe Lupul cel rău să învețe să țină cont de ceilalți înainte de a sufla pentru a le dărâma casa, sau pe Jack şi Jill să urce dealul, sau îl salvează pe Hopa-Mitică tot timpul predispus la accidente, după ce are parte de cea mai mare căzătură, Goldie şi Ursuleț se distrează de minune într-o lume de poveste plină de situații din viața reală, accidente amuzante şi momente emoționante.

Premiera are loc pe 13 februarie la 10:30 şi se vor difuza noi episoade timp de 8 zile la aceeaşi oră.

 

REGELE LEU 2: REGATUL LUI SIMBA ȘI REGELE LEU 3: HAKUNA MATATA Disney Channel si Disney Junior - recomandari pentru luna februarie 2016 Disney Channel si Disney Junior – recomandari pentru luna februarie 2016 LKING 1sheet m1 X 676x1024

REGELE LEU 2: REGATUL LUI SIMBA ȘI REGELE LEU 3: HAKUNA MATATA

In această luna, Disney Junior va aduce noi povești de pe meleagurile africane: Regele Leu 2: Regatul Lui Simba și Regele Leu 3: Hakuna Matata în weekendurile din februarie. Il veți putea urmări pe Simba care conduce Regatul Luminii …cu puțin ajutor din partea vechilor săi prieteni Timon și Pumba și noua lui familie.
Sâmbătă la ora 16:25 și duminică la 13:50. HAKUNA MUTATA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here