„Dogmatix și Neînduplecații”, premiera lunii august la Minimax!

Primul serial de televiziune bazat pe lumea fantastică a lui Asterix are premiera pe Minimax pe 26 august. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la 21:55 și 16:25.

Ați auzit vreodată de aventurile haioase cu Asterix, Obelix și cățelușul drăguț Dogmatix? Aceste povești distractive au apărut pentru prima dată în 1959 și de atunci au făcut o mulțime de inimi fericite timp de ani la rând.

„Dogmatix și Neînduplecații” este primul serial animat franțuzesc spin-off, o poveste veselă care se petrece înainte de evenimentele pe care le știm deja. Personajul principal este cățelușul favorit, Dogmatix, și prietenii săi. Ei formează o echipă super tare care se opune ocupației romane într-un oraș numit Luteția, care mai târziu devine Parisul.

Acțiunea are loc cu mult timp în urmă, în anul 52 î.e.n. (cu doi ani înainte ca Dogmatix să-l cunoască pe Obelix), și este despre cum acești prieteni se aliază pentru a lupta împotriva răufăcătorilor romani. Dogmatix este liderul lor și împreună se opun nedreptății. Ei reprezintă mișcarea de rezistență împotriva invadatorilor și a haitelor de câini romani, conduși de teribilul Goth Arquebus.

Aceste animăluțe neobișnuite sunt ca niște eroi, dar cu blănițe, cozi sau aripi! Avem o pisică isteață numită Bantera, o prietenă devotată numită Stamina, un buldog puternic numit Gluttonix și chiar un porumbel înțelept numit Asmatix.

Primul sezon are 52 de episoade a câte 12 minute, dedicat băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani. Personajele au fost recreat într-un oraș virtual magic numit Luteția, și avem o mulțime de noi prieteni pe care îi vom cunoaște în această aventură.

Pe măsură ce episoadele trec, în „Dogmatix și Neînduplecații” vor apărea din ce în ce mai multe personaje din seria Asterix, precum Justforkix, Metallurgix, Anglaigus, Vitalstatistix și Impedimenta. Așa că va fi distractiv pentru cei care deja le cunosc și pentru cei care abia acum încep să le descopere.

„Dogmatix și Neînduplecații” este un desen animat plin de zâmbete, aventuri fantastice și prieteni adorabili care luptă pentru bine. Nu-l ratați, e o poveste minunată pentru toată lumea!