Acasă Cronici Doi romani au participat la realizarea lungmetrajului de animatie Sausage Party/ Petrecerea...

Doi romani au participat la realizarea lungmetrajului de animatie Sausage Party/ Petrecerea cirnatilor

110
0

Columbia Pictures, compania care a produs citeva lungmetraje de animatie reusite, precum Arthur Christmas si francizele Hotel Transylvania si Strumpfii (toate animatiile realizate la Sony Pictures Animation), a lansat primul film de animatie CG pentru adulti – Petrecerea cirnatilor.

Noul film de animatie este realizat la studioul Nitrogen din Vancouver, Canada. Co producator este Annapurna Pictures.

Ne-am obisnuit sa vedem filme de animatie cu animale vorbitoare. De la Sta sa ploua cu chiftele, creatorii de animatii exploreaza un teritoriu nou, incercind sa umanizeze alimentele. Au aparut si seriale de animatie, precum Unchiul bunic, cu o felie de pizza vorbitoare. In curind o sa vedem animatii cu muci vorbitori 🙂 Pina la urma, animatia te ajuta sa explorezi lumi noi.

Revenind la cirnatii companiei Columbia Pictures, filmul incearca sa demonizeze religiile, in mod special fanatismul religios, folosindu-se de clisee banale si limbaj vulgar. Imaginati-va produse alimentare care asteapta sa fie cumparate de oameni pentru o viata mai buna 🙂 In bucatariile oameniilor, alimentele vor vedea ce patesc. Dezamagire. Oamenii maninca alimente 🙂 Retardati din lumea intreaga o sa afle ca bucatariile noastre sunt adevarate camere de tortura.

Efectele speciale sunt realizate de Sony Pictures Imageworks.

Regia este semnata de Greg Tierman (regizorul serialului de animatie Thomas si prietenii sai) si Conrad Vernon (regizor cunoscut al studiourilor DreamWorks Animation).

Doi romani au participat la realizarea filmului de animatie. Este vorba despre Andrea Preda (layout artist) si Eugen Sasu (animator).

Astept parerile voastre despre acest film de animatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here