Domnul Magoo revine în acțiune: Sezonul 2 aduce râsete și debandadă în lumea animată. Premiera noilor episoade din sezonul 2 pe 10 iulie la Cartoon Network România

Unul dintre cele mai emblematice cupluri om – patruped, Domnul Magoo și câinele său, Domnul Pisică, revin cu noi episoade ale sezonului 2 din celebra animație numai la Cartoon Network. Povestea bizară a celor doi va stârni indiscutabil amuzamentul telespectatorilor de orice vârstă.

Domnul Magoo este un serial plin de umor și situații comice, ce înfățișează diverse circumstanțe neașteptate, de la sfidarea gravitației și atacuri false din partea extratereștrilor, la găsirea marionetei din copilăria protagonistului. Fiecare episod relevă, astfel, o nouă aventură a celor doi, captivantă deoarece prezintă o lume fascinantă și dezordonată deopotrivă.

Animația îl are în prim-plan pe consacratul și îndrăgitul personaj de întregi generații, Domnul Magoo, care ne arată în repetate rânduri că este un om cu inimă bună, mereu dornic să ofere o mână de ajutor.

Cu toate acestea, din cauza faptului că refuză să poarte ochelarii, acesta se trezește în situații amuzante și face confuzii care adesea provoacă haos și dezastru. Cert este că, în ciuda aparențelor, cel care pare să sufere întotdeauna din cauza năzbâtiilor Domnului Magoo este nimeni altul decât hamsterul Fizz, așa zisul său inamic.

În noile episoade ale sezonului 2, spectatorii vor fi transportați într-o lume plină de distracție și aventură alături de această pereche inegalabilă de pe micile ecrane. Fie că se confruntă cu obstacole neașteptate sau că se angajează în situații absurde, Domnul Magoo și Domnul Pisică vor aduce râsete și bucurie în sufletele micilor telespectatori. Cu un umor contagios și cu personalități unice, acești doi eroi ne demonstrează că în lumea lor haotică există întotdeauna loc pentru buna dispoziție dar și pentru gesturi nobile.

Alătură-te celor doi protagoniști, Domnul Magoo și Domnul Pisică, pe parcursul încurcăturilor lor haioase!
Noi episoade din sezonul 2 Luni, 10 iulie, de la ora 9:00.
Difuzat zilnic, de la 9:00.