Dorian Popa este prim balerin in noul film de animatie (VIDEO)

Dorian Popa dubleaza un personaj in lungmetrajul de animatie Balerina. „Am fost foarte incantat sa am ocazia sa dublez un personaj de desen animat, pentru ca se intampla a doua oara in viata mea, iar prima experienta a fost una foarte placuta. Inseamnă ca a doua oara o sa fie si mai frumos. Acum stiu despre ce este vorba, nu mai am emotii si o sa o fac din tot sufletul, in plus ca acum voi fi si relaxat. Uite ca rolul pe care l-am primit in Balerina s-a dovedit a fi si un super personaj, pentru ca nu stiu cum se intampla, insa de fiecare data dublez numai personaje care se cam potrivesc cu firea mea. Trasatura principala pe care o regasesc si la el, dar si la mine este aroganta. Il vad ca fiind un tip dragut, galant, atent si mai presus de toate un sportiv desavarsit pentru ca este un prim balerin”, a concluzionat Dorian Popa.

Printul fermecator in persoana, un barbat in colanti mai atragator decat Gene Kelly, mai blond decat Robert Redford pe o parcela cu floarea-soarelui, cu un zambet ca al lui Tom Cruise completat de un accent din stepe, Rudolph fura ochii tuturor. Votat Domnul Sexy in 1879 de brigada tutuurilor.

Dorian Popa Rudy BalerinaRudolph Dimities Stanislaw Artiem Rankovsky Shumsky al Treilea. Si asta spune totul. Elegant, cultivat, plin de pasiune: cine ii poate rezista acestui Noureyev boboc, care se invarte ca un titirez, se zbenguie si face piruete? Félicie ramane cu gura cascata, iar Victor incremeneste. Lupta de cocosi pare pierduta de la inceput… daca nu cumva pasii emboîté se vor produce chiar inainte de alunecare si cadere. Ar fi pacat, dar cine stie?

Lungmetrajul de animatie 3D Balerina prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune: dansul. Alaturi de Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Orasul Luminilor si al tuturor posibilitatilor. Felicie va trebui sa lupte mai mult ca niciodata, sa se autodepaseasca si sa invete din greseli astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau… Intr-o buna zi va deveni cea mai gratioasa balerina de la Opera din Paris.

afis_Balerina

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul de animatie Balerina are premiera pe marile ecrane din Romania din 3 martie.