Acasă Stiri Dragonul vrajit – Trailer dublat in romana

Dragonul vrajit – Trailer dublat in romana

1316
0
|
|

La cinema ruleaza lungmetrajul de animatie ucrainean Dragonul vrajit – dublat in romana. In film, Simona Patruleasa este vrajitoarea, iar fiica ei, Ingrid, este veverita Kamikaze. Anca Serea este mama eroului principal, Nicky, iar fiica ei, Sarah, este vocea unui inedit animal de companie al lui Nicky. La randul lui, realizatorul TVR Dorin Chiotea, „vocea” Dragonului vrajit, joaca alaturi de fiica lui, Eva, interpreta Malacului.

Dragonul vrajit Dragonul vrajit - Trailer dublat in romana Dragonul vrajit – Trailer dublat in romana Afi   Dragon Final

Noul film de animatie este despre un copil indraznet, care face parte dintr-o familie frumoasa si este fascinat de tatal sau, un adevarat model pe urmele caruia vrea sa calce. Daca fratele mai mare al lui Nicky a mostenit de la parintele sau puterea muschilor, forta eroului nostru consta in puterea mintii si in inima lui mare. Asa ca nu sta prea mult pe ganduri atunci cand se pune problema sa accepte provocarea de a pleca in Padurea Magica, pentru a-l gasi pe Dragonul Vrajit. Iar atunci cand are nevoie mai mare de ajutor, Nicky are surpriza sa primeasca sprijin tocmai de la membrii familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here