Acasă Stiri DVD, Blu-Ray si 4K Dunkirk

DVD, Blu-Ray si 4K Dunkirk

265
0
|
DUNKIRK|

Pro Video a lansat filmul Dunkirk in format DVD, Blu-Ray, 4K. De la regizorul filmelor Interstellar, Inception şi The Dark Knight, Christopher Nolan, vine cu un action thriller de o magnitudine incredibila, care ii aduce in rolurile principale pe: Tom Hardy, Cillian Murphy si Kenneth Branagh.

Christopher Nolan a regizat Dunkirk dupa propriul sau scenariu original, in timp ce pentru filmari a dezvoltat tehnica folosirii unui format de mari dimensiuni, utilizand o combinatie unica de tehnologie IMAX si pelicula de 65mm.

Dunkirk DVD, Blu-Ray si 4K Dunkirk DVD, Blu-Ray si 4K Dunkirk Dunkirk

Dunkirk este bazat pe evacuarea care, desi a avut loc in primele luni ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, a avut un impact direct asupra rezultatului razboiului. Totusi Nolan a preferat sa transforme acest moment istoric intr-o pelicula captivantă: un thriller cu o actiune epica, contra timp, in care miza nici ca putea fi mai mare, decat sa produca o drama despre campul de razboi.

Povestea filmului surprinde trupele britanice si ale aliatilor inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here